Τρίωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ της χώρας την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου
Η ΠΟΕΣΥ δηλώνει την αγωνιστική της συμπαράσταση στους εργαζόμενους που διεκδικούν την προστασία των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων
Με τρίωρη στάση εργασίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων της χώρας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα ΜΜΕ από τις 12:00 έως τις 15:00.
Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ δηλώνει την αγωνιστική της συμπαράσταση στους εργαζόμενους που διεκδικούν την προστασία των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς