Θεσσαλονίκη: Νέα αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών
Ο άνδρας, που μαχαιρώθηκε, φέρει τραύμα στο στήθος χωρίς να είναι γνωστό ακόμη εάν κινδυνεύει η ζωή του - Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τέσσερις προσαγωγές
Νέο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Μοναστηρίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του grtimes, αλλοδαποί επιχείρησαν να ληστέψουν έναν επίσης αλλοδαπό ο οποίος προσπάθησε να αντισταθεί, με αποτέλεσμα οι δράστες να τον μαχαιρώσουν τραυματίζοντάς τον.
Aσθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ερευνούν την περιοχή =για να εντοπίσουν τους δράστες.
Ο άνδρας φέρει τραύμα στο στήθος χωρίς να είναι γνωστό μέχρι στιγμής εάν κινδυνεύει η ζωή του.
Κλείσιμο
Εως τώρα έχουν σημειωθεί τουλάχιστον τέσσερις προσαγωγές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events