Τρίκαλα: «Μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ ξάφρισαν 7.000 ευρώ από ηλικιωμένο

Τρίκαλα: «Μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ ξάφρισαν 7.000 ευρώ από ηλικιωμένο

Οι δράστες έπεισαν τον άτυχο άνδρα να καθίσει στην κουζίνα για να παρακολουθεί αν ρευματοδοτούνται οι ηλεκτρικές συσκευές και έψαξαν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια

lefta
Όσα είχε βάλει στην άκρη με κόπους μιας ζωής τα έχασε σε μια στιγμή το πρωί της Δευτέρας ένας ηλικιωμένος στα Τρίκαλα όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του κοντά στο γήπεδο του Πυργετού σε δυο άγνωστους άνδρες οι οποίοι του συστήθηκαν ως τεχνικοί της ΔΕΗ!

Οι δράστες έπεισαν τον άτυχο άνδρα ότι το σπίτι του κινδύνευε να αρπάξει φωτιά από βραχυκύκλωμα λόγω βλάβης στον πίνακα παροχής ρεύματος και κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν στην κουζίνα, δήθεν για να παρακολουθεί αν ρευματοδοτούνται οι ηλεκτρικές συσκευές. Εκείνοι, όμως, έψαξαν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια και ανακάλυψαν τις οικονομίες του.

Σύμφωνα με τον ηλικιωμένο, οι «μαϊμού» τεχνικοί της ΔΕΗ άρπαξαν ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό, που ξεπερνά τα 7.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση πριν καταλάβει τι είχε συμβεί! Για την κλοπή ενημερώθηκε η Ασφάλεια Τρικάλων, που διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης