Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν».
Ο γνωστός ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, Παρασκευή απόγευμα και αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εμφραγμάτων.
Η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού, δημοσίευσε δύο συγκινητικά stories στο instagram, στα οποία απεικονίζονται ο Κώστας Βουτσάς και ο γιος τους Φοίβος. Στο πρώτο στιγμιότυπο, ο μικρός Φοίβος παίζει στο γραφείο του πατέρα του ενώ στο δεύτερο ο Κώστας Βουτσάς ποζάρει χαμογελαστός μαζί με τον γιο του.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.