Βόλος: Μητέρα άφηνε μόνα τους τα τρία μικρά της παιδιά τα βράδια για να εργαστεί περιστασιακά

Βόλος: Μητέρα άφηνε μόνα τους τα τρία μικρά της παιδιά τα βράδια για να εργαστεί περιστασιακά

Η μητέρα συνελήφθη, έπειτα από καταγγελία του «Χαμόγελου του Παιδιού» για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο - Ο πατέρας των παιδιών βρίσκεται στη φυλακή

paidi_ar
Στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου βρήκαν καταφύγιο τρία αδελφάκια, τα δύο δίδυμα ηλικίας 3 ετών και το άλλο 4, μετά από εισαγγελική παρέμβαση και αφού είχε γίνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ότι είναι παραμελημένα και ότι η μητέρα τους απουσιάζει κυρίως τις νυχτερινές ώρες και τα αφήνει μόνα τους στο σπίτι.

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι των παιδιών, τα βρήκαν μόνα τους και τα παρέλαβαν. Ύστερα από λίγο εντοπίστηκε η 36χρονη μητέρα τους, η οποία συνελήφθη για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Η μητέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αλλά αφέθηκε ελεύθερη, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για το περιστατικό. Μέχρι τότε τα παιδιά, τα οποία είναι υγιέστατα, θα στεγάζονται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η 36χρονη ζει μόνη της με τα τρία παιδιά της εδώ και αρκετό διάστημα, αφού ο σύζυγός της βρίσκεται στη φυλακή. Η μητέρα φέρεται να εργάζεται περιστασιακά τα βράδια και τα παιδιά μένουν μόνα τους, αφού φαίνεται ότι δεν υπάρχουν άλλοι συγγενείς για να τα φροντίζουν. Μάλιστα, γείτονες ανέφεραν ότι το σπίτι δε έχει ρεύμα.

Να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη, βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της στο νοσοκομείο.

Πηγή: Magnesianews
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης