Κορωνοϊός - Δείτε βίντεο: Το «protothema.gr» στο επίκεντρο της επιδημίας - Έρημη πόλη η Zhejiang

Κορωνοϊός - Δείτε βίντεο: Το «protothema.gr» στο επίκεντρο της επιδημίας - Έρημη πόλη η Zhejiang

Δείτε τον Έλληνα καθηγητή Χρήστο Ποταμιάνο να κυκλοφορεί με γυαλιά κολύμβησης στην Zhejiang – δεύτερη σε κρούσματα πόλη στη Κίνα - Τα άδεια ράφια των σούπερ μάρκετ και οι ερημωμένες γειτονιές

kornaiosartyhrou
Ο Χρήστος Ποταμιάνος που ζει στην Zhejiang μαζί με την σύντροφο του, την Τουρκάλα Νιλάι Κατάλ Ποταμιάνος, περιγράφει στο παρακάτω βίντεο τις συνθήκες που επικρατούν στη δεύτερη σε κρούσματα κορωνοϊού πόλη της Κίνας μετά τη Γιουχάν.

Κορωνοϊός : Ο ανταποκριτής του protothema.gr από το επίκεντρο της επιδημίας


Τον καθημερινό Γολγοθά που καλείται να ξεπεράσει για τα απλά πράγματα της καθημερινότητας, όπως είναι μια επίσκεψη στο πλησιέστερο σούπερ μάρκετ.

Όπως θα δείτε στις αποκλειστικές εικόνες, ο Έλληνας καθηγητή,ς που διδάσκει αγγλικά σε κινέζικο Πανεπιστήμιο, αναγκάζεται να φορέσει μέχρι και γυαλιά κολύμβησης προκειμένου να προστατευτεί από την εξάπλωση της επιδημίας.

Κυκλοφορεί σε μια ερημωμένη πόλη, όπου ελάχιστα καταστήματα έχουν παραμείνει ανοιχτά, ενώ γνωστές αλυσίδες από το χώρο του καφέ και της εστίασης είναι κλειστές εδώ και ημέρες.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό απόλυτης ερήμωσης, ο Χρήστος Ποταμιάνος μπαίνει σε πολυκατάστημα τροφίμων και καταγράφει με την κάμερα του protothema.gr τα μέτρα ασφάλειας αλλά και τα άδεια ράφια, καθώς οι κάτοικοι έχουν εξαφανίσει μάσκες, αντισηπτικά και τόνους ρύζι για να εξασφαλίσουν προμήθειες για τις δύσκολες μέρες.

Αυτή τη στιγμή όλοι οι δρόμοι γύρω από το σπίτι του είναι κλειστοί ενώ υπάρχει σημείο ελέγχου από την Αστυνομία έξω ακριβώς από τον κεντρικό δρόμο. Οι φίλοι του Έλληνα καθηγητή τον ενημέρωσαν χθες ότι υπάρχουν άνθρωποι με στολές έξω από κάθε σπίτι, μετρώντας ποιος βγαίνει και μπαίνει, ώστε να σιγουρευτούν ότι οι πολίτες υπακούν στις οδηγίες των Αρχών σχετικά με τους περιορισμούς που τους έχουν επιβληθεί στις μετακινήσεις.

Δείτε βίντεο: Κορωνοϊός - Το «protothema.gr» σε 2o οδοιπορικό στην έρημη  Zhejiang
Κλείσιμο
Κορωνοϊός - Το «protothema.gr» σε 2o οδοιπορικό στην έρημη  Zhejiang
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης