Βενιάμης: «Επείγει η λήψη μέτρων για αναχαίτιση της διαρροής πλοίων από το ελληνικό νηολόγιο»
Αβεβαιότητα για την παγκόσμια οικονομία λόγω επιβράδυνσης στην οικονομία της Κίνας και των ΗΠΑ
Στις εξελίξεις που σημειώθηκαν στην ποντοπόρο ναυτιλία τον περασμένο χρόνο, καθώς και στα πεπραγμένα του αντιπροσωπευτικού συλλογικού οργάνου του ελληνικού εφοπλισμού, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών η οποία πραγματοποιήθηκε χθες , στο Ίδρυμα Ευγενίδου.
Άρχισε την τοποθέτησή του με την ανησυχία που υπάρχει για το μέλλον του παγκόσμιο εμπορίου και κατά συνέπεια για το μέλλον της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.