Βενιάμης: «Επείγει η λήψη μέτρων για αναχαίτιση της διαρροής πλοίων από το ελληνικό νηολόγιο»
Αβεβαιότητα για την παγκόσμια οικονομία λόγω επιβράδυνσης στην οικονομία της Κίνας και των ΗΠΑ
Στις εξελίξεις που σημειώθηκαν στην ποντοπόρο ναυτιλία τον περασμένο χρόνο, καθώς και στα πεπραγμένα του αντιπροσωπευτικού συλλογικού οργάνου του ελληνικού εφοπλισμού, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών η οποία πραγματοποιήθηκε χθες , στο Ίδρυμα Ευγενίδου.
Άρχισε την τοποθέτησή του με την ανησυχία που υπάρχει για το μέλλον του παγκόσμιο εμπορίου και κατά συνέπεια για το μέλλον της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.