Εργατικό Κέντρο Αθήνας: 24ωρη απεργία στις 18 Φεβρουαρίου
«Καλούμε τα σωματεία μέλη μας να συμμετέχουν μαζικά» αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας σε ανακοίνωσή του
Την κήρυξη εικοσιτετράωρης απεργίας στις 18 Φεβρουαρίου κατά του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου αποφάσισε το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, στη συνεδρίαση της 4ης Φεβρουαρίου.
«Καλούμε τα σωματεία μέλη μας να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση, προκειμένου να εμποδίσουμε τον κυβερνητικό σχεδιασμό που θέλει να ρίξει ταφόπλακα στην κοινωνική ασφάλιση» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας σε σχετική ανακοίνωση.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.