Δώρα Ζέμπερη: Αναβλήθηκε για τις 25 Νοεμβρίου η δίκη στο Εφετείο για τη δολοφονία της εφοριακού

Δώρα Ζέμπερη: Αναβλήθηκε για τις 25 Νοεμβρίου η δίκη στο Εφετείο για τη δολοφονία της εφοριακού

Μετά από κώλυμα που δήλωσαν ότι έχουν τόσο συνήγοροι πολιτικής αγωγής όσο και υπεράσπισης

zemperi
Σε αναβολή της δίκης για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη οδηγήθηκε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, μετά από κώλυμα που δήλωσαν ότι έχουν τόσο συνήγοροι πολιτικής αγωγής όσο και υπεράσπισης. Ως εκ τούτου η δίκη οδηγήθηκε σε αναβολή της δίκης για τις 25 Νοεμβρίου 2020.

Αξίζει να σημειώθει πως ούτε και ο καταδικασθείς σε δυο φορές ισόβια Εμμανουήλ Σοροπίδης εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Μάλιστα με επιστολή του στο δικαστηριο δήλωσε πως δεν επιθυμεί να παραστεί. Από την πλευρά της η συνήγορος του 60χρονού κατηγορούμενου, η οποια πριν από λίγες ημέρες διορίστηκε από το δημόσιο, ζήτησε χρόνο για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του εντολέα της, που όπως είπε, είναι άρρωστος.

Στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε ούτε η μητέρα της αδικοχαμένης εφοριακού. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο ακροατήριο, η κόρη της και αδελφή του θύματος η μητέρα της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Με το ζόρι τρώει και κοιμάται. Δεν είναι σε θέση να έρθει στο δικαστήριο και για το λόγο αυτό ζητεί αναβολή» είπε η νεαρή κοπέλα απευθυνόμενη στους δικαστές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης