Πλειστηριασμοί: Ο Μιχάλης Γουλανδρής έχασε το πρώτο από τα τέσσερα σπίτια του - Στο «σφυρί» και η βίλα της Ζηρίδη

Πλειστηριασμοί: Ο Μιχάλης Γουλανδρής έχασε το πρώτο από τα τέσσερα σπίτια του - Στο «σφυρί» και η βίλα της Ζηρίδη

Για χρέη στις τράπεζες εκπλειστηριάστηκαν τα πολυτελή διαμερίσματα του Μιχάλη Γουλανδρή στην Ηρώδου Αττικού - Την Τετάρτη ο πλειστηριασμός της μεζονέτας της Κατερίνας Ζηρίδη

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
goulandris-ziridi
Στο σφυρί βγήκαν την περασμένη Τετάρτη τοι τέσσερις πολυτελείς κατοικίες-διαμερίσματα του Μιχάλη Γουλανδρή για χρέη προς τις τράπεζες. Ο εφοπλιστής δεν κατάφερε τελικά να αναστρέψει τη διαμορφωθείσα κατάσταση και να σώσει τα σπίτια του από τον πλειστηριασμό που είχε δημοσιοποιηθεί στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Δεκατρία χρόνια μετά την περίοδο που ο Μιχάλης Γουλανδρής αποφάσισε να επενδύσει στον χώρο του real estate, η οικονομική κρίση τον χτύπησε και αυτόν. Το 2007 όλα έδειχναν να κυλούν ιδανικά τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική ζωή του. Εχοντας πάρει 24 εκατ. ευρώ από την πώληση της χρηματιστηριακής Π & Κ στην Εθνική Τράπεζα το 2006, επενδύει στην αγορά ακριβών ακινήτων στην περιοχή της Ηρώδου Αττικού επί της Βασιλέως Γεωργίου. Εκταμιεύει ένα μεγάλο ποσό για τη συγκεκριμένη αγορά -πάνω από 16 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν τότε στις παρυφές του Κολωνακίου- ευελπιστώντας ότι αργά ή γρήγορα θα πουλήσει με κέρδος.
gou2a
Τα τέσσερα διαμερίσματα-φιλέτα που βγήκαν στο σφυρί την περασμένη Τετάρτη για χρέη ύψους 15,5 εκατ. ευρώ σε δύο τράπεζες βρίσκονται στην ίδια πολυκατοικία επί της Βασιλέως Γεωργίου Β’
gou2b

Κλείσιμο
Το μόνο που δεν είχε υπολογίσει ήταν η κρίση που ερχόταν αργά αλλά σταθερά να χτυπήσει την πόρτα τόσο των λιγότερο εύπορων από αυτόν πολιτών όσο και τη δική του. Τα τελευταία τρία χρόνια οι δανειακές του υποχρεώσεις σε δύο χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αυξάνονταν κάθε χρόνο αφού δεν εξυπηρετούνταν. Ο πλειστηριασμός της περασμένης Τετάρτης είχε ως αποτέλεσμα την πώληση ενός διαμερίσματος στον 1ο όροφο του κτιρίου επί της Βασιλέως Γεωργίου. Το τίμημα της αγοράς ανήλθε στις 765.000 ευρώ. Ο πλειοδότης δεν ήταν φυσικό πρόσωπο αλλά εταιρεία.

Αυτό ήταν το πρώτο από τα τέσσερα διαμερίσματα ιδιοκτησίας Γουλανδρή που συγκεκριμένη τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό για ανεξόφλητες δανειακές υποχρεώσεις. Το τίμημα για τα υπόλοιπα, ειδικά για το διώροφο ρετιρέ, ήταν τόσο μεγάλο ώστε δεν υπήρξε ενδιαφέρον, κάτι που ίσως ωθήσει την τράπεζα να επανέλθει με νέο τίμημα σε λίγους μήνες. Οταν ξέσπασε η κρίση ο Μιχάλης Γουλανδρής είχε την ευχέρεια να κινείται στους γνώριμους κύκλους του και και να απολαμβάνει την οικονομική ευμάρεια, διατηρώντας τον τρόπο ζωής στον οποίο ήταν μαθημένος. Η κρίση όμως στον χώρο του real estate γιγαντώθηκε τα επόμενα χρόνια και τα διαμερίσματα που είχε αποκτήσει παρέμεναν απούλητα, αφού υπήρχαν μεν ενδιαφερόμενοι, δεν ήθελαν όμως να καταβάλουν το αντίστοιχο τίμημα.

Οι υποψήφιοι αγοραστές επιθυμούσαν να αγοράσουν όσο πιο φθηνά μπορούσαν ένα διαμέρισμα σε έναν από τους πλέον ακριβούς δρόμους της Αθήνας και ο εφοπλιστής προτίμησε να μην πουλήσει, αλλά να περιμένει ανάκαμψη της αγοράς. Την ίδια στιγμή οι δανειακές του υποχρεώσεις σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αυξάνονταν και το αποτέλεσμα ήταν να προστεθεί το όνομά του στον κατάλογο των επωνύμων που βλέπουν την περιουσία τους να βγαίνει στο σφυρί.

Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως ο Μιχάλης Γουλανδρής, ένας ευφυής άνθρωπος, θα μπορούσε να βρει μια λύση και να αναστείλει τους πλειστηριασμούς των τεσσάρων διαμερισμάτων του. Οταν η κρίση φούντωσε, πριν από οχτώ χρόνια, επέλεξε να πουλήσει την εντυπωσιακή θαλαμηγό του με μια κίνηση που συζητήθηκε αρκετά. Το «Beluga», μήκους 35 μέτρων, ήταν το προσωπικό του καταφύγιο, ενίοτε και το γραφείο του εφοπλιστή που λατρεύει τη θάλασσα. Με αυτό γύρναγε τα καλοκαίρια τις Κυκλάδες και το Ιόνιο, φιλοξενώντας συχνά φίλους που απολάμβαναν τη φιλοξενία του και τις ανέσεις του σκάφους που μπορούσε να φιλοξενήσει 12 άτομα. Τελικά, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2012, η θαλαμηγός πουλήθηκε για 3,4 εκατ. ευρώ σε Σαουδάραβα επιχειρηματία μέσω ενός deal που κλείστηκε στο Μονακό. Αντίθετα με αυτήν, τα τέσσερα διαμερίσματα-φιλέτα επί της Βασιλέως Γεωργίου δεν κατάφεραν, πλην ενός, την περασμένη Τετάρτη, να βρουν νέους ιδιοκτήτες στον πλειστηριασμό για χρέη 15,5 εκατ. ευρώ σε δύο τράπεζες. Ολα βρίσκονται στην ίδια πολυκατοικία και το πιο ακριβό είναι μια κατοικία 700 τ.μ. που προέκυψε από την ένωση του τρίτου και του τέταρτου ορόφου συγκροτώντας ένα εντυπωσιακό penthouse.

Η τιμή της πρώτης προσφοράς για το συγκεκριμένο διαμέρισμα με βάση την εμπορική του αξία είναι 9,15 εκατ. ευρώ, ποσό που φαντάζει εξωπραγματικό στην Ελλάδα της κρίσης. Το επόμενο διαμέρισμα εκτείνεται σε 390 τ.μ. και βρίσκεται στον δεύτερο όροφο της συγκεκριμένης πολυκατοικίας. Η τιμή εκκίνησης για τον πλειστηριασμό ορίστηκε στα 4,875 εκατ. ευρώ. Στη λίστα ακολουθούσαν άλλα δύο διαμερίσματα, το πρώτο έκτασης 134 τ.μ. στο ισόγειο και το δεύτερο 166 τ.μ. στον τρίτο όροφο, με τιμές εκκίνησης 735.000 και 765.000 ευρώ αντίστοιχα. Η συνολική τους αξία δηλαδή,ορίστηκε στα 15,5 εκατ. ευρώ.
gou3
Η εντυπωσιακή θαλαμηγός «Beluga», μήκους 35 μέτρων, πουλήθηκε αντί 3,4 εκατ. ευρώ σε Σαουδάραβα επιχειρηματία λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2012
gou5

Μιντιακοί έρωτες

Ενα καλοκαιρινό βράδυ του 2007, πάρα πολλοί είδαν τον Μιχάλη Γουλανδρή να χαϊδεύει τρυφερά και να αγκαλιάζει από τη μέση την τότε νέα σύντροφό του Ελλη Στάη, σε ένα πάρτυ στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης. Το ειδύλλιό τους ήταν ήδη talk of the town επειδή πριν από τη δημοσιογράφο με τα πιο όμορφα μάτια της ελληνικής τηλεόρασης ο εφοπλιστής διατηρούσε πολύχρονη σχέση με τη σιδηρά anchorwoman του MEGA Ολγα Τρέμη, χωρίς όμως να έχει κάνει μαζί της το μεγάλο βήμα, να ανέβει δηλαδή τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο χωρισμός τους επήλθε φιλικά και λίγους μήνες μετά άρχισαν να ακούγονται οι πρώτοι ψίθυροι για τον νέο έρωτα του Μιχάλη Γουλανδρή, όταν κάποιοι που τον ήξεραν είδαν το τζιπ του με τα φιμέ τζάμια να παρκάρει έξω από την κατοικία της Ελλης Στάη. Οι πρώτες κοινές εμφανίσεις τους έδειχναν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και με την είσοδο του 2008 οι φήμες ότι έρχεται ο γάμος άρχισαν να φουντώνουν. Μάλιστα στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Τσέλσι τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς οι ψίθυροι έγιναν σχεδόν βεβαιότητα, αφού κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο εφοπλιστής και η δημοσιογράφος θα παντρεύονταν στην Αγία Σοφία του Λονδίνου μία ημέρα πριν από το παιχνίδι.

Το ζευγάρι είχε ταξιδέψει τότε μαζί με πάρα πολλούς επώνυμους για τον επαναληπτικό αγώνα, αφού ο Γουλανδρής είναι άρρωστος με τον Ολυμπιακό. Τελικά ο Θρύλος έχασε και το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε στη βρετανική πρωτεύουσα, αλλά στην Αθήνα, λίγους μήνες αργότερα, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ενα πρωί, γύρω στις 9 η ώρα, ο εφοπλιστής και η δημοσιογράφος πέρασαν την πύλη του Δημαρχείου Βουλιαγμένης για να τελέσουν τον πολιτικό τους γάμο σε συνθήκες άκρας μυστικότητας. Ακόμη και ο οδηγός του Μιχάλη Γουλανδρή δεν ήξερε τίποτε άλλο εκτός από το ότι θα έπρεπε να είναι έτοιμος στις 7 για να πάνε σε κάποια δουλειά. Το μυστήριο τέλεσε ο τότε δήμαρχος Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κασιδόκωστας και έγινε γνωστό λίγες ώρες αργότερα. Ο γάμος τους άντεξε μέχρι το 2012, όταν η δημοσιογράφος έφυγε από το διαμέρισμα της Στησιχόρου όπου έμενε με τον σύζυγό της και επέστρεψε στο δικό της, πίσω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Το τρίτο στεφάνι

Πέντε χρόνια μετά, ο Μιχάλης Γουλανδρής παντρεύεται για τρίτη φορά. Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών με μια άγνωστη γοητευτική γυναίκα. Ηταν Ιούλιος του 2017 και ελάχιστα πράγματα πρόδιδαν ότι ένας Γουλανδρής θα ερχόταν εις γάμου κοινωνία μέσα σε ένα λιτό σκηνικό και με ελάχιστους προσκεκλημένους. Τελικά ο Μιχάλης Γουλανδρής αποφάσισε να κάνει για τρίτη φορά στη ζωή του το μεγάλο βήμα και να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη γοητευτική μεν, άγνωστη δε κυρία Νένα Παρασκευοπούλου. Μια σχέση που ξεκίνησε το 2015, όταν ο εφοπλιστής αντίκρισε για πρώτη φορά τη γυναίκα που έμελλε να γίνει το τρίτο στεφάνι στη μυθιστορηματική ζωή του. Αρκετοί που τους είχαν δει στο «Sikyon Coast Hotel» να απολαμβάνουν το μπάνιο τους το καλοκαίρι του 2016 μαζί με τον ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής μονάδας Λεωνίδα Τυπάλδο αναρωτιόντουσαν ποια είναι αυτή η γυναίκα. Κάποιοι την ήξεραν πολύ καλά λόγω της καταγωγής της από το Ξυλόκαστρο, όπου οι γονείς της διατηρούν εξοχική κατοικία, για πολλούς όμως η νέα σύντροφος του Μιχάλη Γουλανδρή ήταν μια γυναίκα-μυστήριο. Μεγαλωμένη στους κόλπους μιας εύπορης σχετικά αστικής οικογένειας, η κυρία Παρασκευοπούλου σπούδασε Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και μπήκε αμέσως στην αγορά. Ξεκίνησε να δουλεύει το 1995 στη Systema Informatics και μετά στην Datamedia, προτού εισέλθει το 1998 στον χώρο των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Θεωρείται εξαιρετική επαγγελματίας στο αντικείμενό της -την Πληροφορική-, πολύ δυναμική και με ηγετικά χαρίσματα, προσόντα που την έκαναν απαραίτητη σε εταιρείες όπως η Vodafone και η Cosmote.
gou1
O Μιχάλης Γουλανδρής και η Νένα Παρασκευοπούλου βγαίνουν από το εκκλησάκι όπου τελέστηκε ο γάμος τους τον Ιούλιο του 2017. Πριν και μετά το μυστήριο ο εφοπλιστής δεν άφησε ούτε στιγμή από την αγκαλιά του το αγαπημένο του σκυλάκι
gou4

Ανθρωποι που την έχουν ζήσει μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τη νέα σύζυγο του Μιχάλη Γουλανδρή, την οποία χαρακτηρίζουν «πολύ δημιουργική». Τον Δεκέμβριο του 2016 παραιτήθηκε από τον ΟΤΕ όπου κατείχε τη θέση IT BSS & OSS Executive Director για να ξεκινήσει μια δική της εταιρεία με αντικείμενο την Πληροφορική, που ήταν το όνειρό της. Κάποιοι λένε ότι σε αυτό της το βήμα είχε την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του Μιχάλη Γουλανδρή, ο οποίος γοητεύτηκε πολύ από τη δημιουργικότητα της Νένας. Μιας γυναίκας η οποία μέχρι να τον γνωρίσει δεν ήταν, όπως λένε φίλες της, τυχερή στον έρωτα και στις σχέσεις της, ίσως επειδή, όπως πιστεύουν, η δουλειά την απορροφούσε πολύ.

Υπήρχαν μέρες που ήταν στην εταιρεία για 12 ώρες προτού φύγει για να δειπνήσει ή να πιει ένα ποτό στο Κολωνάκι και στο Ψυχικό, σε στέκια όπως το «Pecora Nera» και το «Ombra». Καθώς τα χρόνια περνούσαν η Νένα Παρασκευοπούλου μεταμορφώθηκε σε μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία δεν περνούσε απαρατήρητη. Οι φίλες της, χωρίς να το θεωρούν απαραίτητα κακό, την έχασαν όταν έγινε γνωστή στον κύκλο τους και μόνο η σχέση της με τον Μιχάλη Γουλανδρή, την οποία θεώρησαν μεγάλη έκπληξη.

Εξαφανίστηκε ακόμη και από τις δύο πιο κολλητές της φίλες όχι γιατί είχε συμβεί κάτι, αλλά μάλλον επειδή ήθελε να κρατήσει πολύ χαμηλούς τους τόνους της συγκεκριμένης σχέσης. Θεωρώντας την από την αρχή πολύ σοβαρή, επέλεξε να αφήσει ακόμη και τον πολύ στενό της φιλικό κύκλο έξω από αυτήν εξηγώντας στις φίλες της τους λόγους.

Ακόμη πιο κλειστός ήταν ο γάμος τους στο μικρό εκκλησάκι των Παμμέγιστων Ταξιαρχών, με μια φούχτα καλεσμένους, αυστηρά από τις δύο οικογένειες. Ο γνωστός εφοπλιστής είχε μαζί του και το αγαπημένο του σκυλάκι, το οποίο κρατούσε στην αγκαλιά του όταν βγήκε από την εκκλησία, έχοντας δίπλα του την ευτυχισμένη και χαμογελαστή Νένα.
zi1

Κατερίνα Ζηρίδη: Μετά το σχολείο χάνει και τη μεζονέτα

Το ακίνητο που βγαίνει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη, βαρύνεται με κατασχέσεις από την Εφορία και το ΙΚΑ για ποσά που υπερβαίνουν τα 8 εκατ. ευρώ - Από το 2017 οι εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων στα Σπάτα, που βαρύνονταν με τραπεζικό δανεισμό άνω των 22 εκατ. ευρώ, πέρασαν μετά από πλειστηριασμό στην κατοχή θυγατρικής εταιρείας τράπεζας

Σε πλειστηριασμό βγαίνει η πολυτελής κατοικία της ιδιοκτήτριας της «Νέας Γενιάς Ζηρίδη», Κατερίνας Ζηρίδη, στην Κηφισιά, για οφειλές εκατομμυρίων προς τις τράπεζες και το ΙΚΑ. Τρία σχεδόν χρόνια αφότου έχασε το σχολείο, η Κατερίνα Ζηρίδη, πρόεδρος των ομώνυμων εκπαιδευτηρίων, θα δει την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου να βγαίνει σε πλειστηριασμό και η 385 τ.μ. πολυτελής μεζονέτα της στην Κηφισιά.

Πρόκειται για μία διώροφη κατοικία, σε μία από τις πιο ωραίες περιοχές της Κηφισιάς, χτισμένη σε οικόπεδο συνολικής έκταση 1,7 στρεμμάτων. Μία κατοικία στην οποία η «πριγκίπισσα» της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα συνήθιζε να υποδέχεται τον κύκλο των στενών της φίλων, μεταξύ των οποίων γνωστοί επιχειρηματίες, διανοούμενοι και πολιτικοί.

Σύμφωνα με την έκθεση του δικαστικού επιμελητή, το ακίνητο αναπτύσσεται στα εξής τρία επίπεδα:
- Στο υπόγειο, όπου βρίσκεται το playroom και οι αποθήκες,
- στο ισόγειο, όπου βρίσκεται το προ χολ με το βεστιάριο, το χολ, το λίβινγκ ρουμ, ένα σαλόνι, μία τραπεζαρία, η κουζίνα, το δωμάτιο πρωινού, το δωμάτιο υπηρεσίας με ένα λουτρό, το κελάρι και το πλυσταριό και
- στον πρώτο όροφο, μετά από ένα ακόμη χολ, όπου αναπτύσσονται τέσσερα υπνοδωμάτια με τρία μπάνια, βεστιάριο και ένα ακόμα δωμάτιο.

Tα χρέη προς το Δημόσιο και τις τράπεζες

Το 2002 η Κατερίνα Ζηρίδη -ήδη διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη από το 1971- ήταν η πρωταγωνίστρια μιας λαμπερής βραδιάς εγκαινίων. Οι νέες κτιριακές υποδομές των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων στα Σπάτα εγκαινιάστηκαν με ιδιαίτερη λαμπρότητα, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Σε έκταση 80 στρεμμάτων στην περιοχή των Σπάτων, σηματοδοτούν τη μετάβαση στη «Νέα Γενιά Ζηρίδη».

Ωστόσο, τα σύννεφα δεν άργησαν να φανούν. Από το 2004, όταν η ελληνική κοινωνία βιώνει την περίοδο της ευδαιμονίας και ούτε καν διανοείται την κρίση που θα ξεσπούσε λίγα χρόνια αργότερα, τα οικονομικά βάρη της εταιρείας γίνονται ασήκωτα. Ο όμιλος Ζηρίδη ζητά αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού του, καθώς αδυνατεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του. Την ίδια ώρα αρχίζουν να σωρεύονται οφειλές εκατομμυρίων ευρώ προς το Δημόσιο και το ΙΚΑ λόγω μη καταβολής φόρων και ασφαλιστικών εισφορών.

Είναι ενδεικτικό ότι το ακίνητο της Κατερίνας Ζηρίδη στην Κηφισιά, που βγαίνει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη, βαρύνεται με κατασχέσεις από την Εφορία και το ΙΚΑ για ποσά που υπερβαίνουν τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Στα χρόνια που μεσολάβησαν, τόσο οι προτάσεις ρύθμισης των οφειλών που έπεσαν στο τραπέζι όσο και οι προσπάθειες των πιστωτών για την εύρεση επενδυτή που θα αναλάμβανε την εξυγίανση και τη συνέχιση της λειτουργίας του σχολείου, έπεσαν στο κενό.

Καθώς ο εκπαιδευτικός όμιλος βυθιζόταν, χρόνο με τον χρόνο, στα οικονομικά του προβλήματα, ήρθε να προστεθεί και το πλήγμα από την υπόθεση της διαρροής των θεμάτων του International Baccalaureate.

Σύμφωνα με καταγγελίες εκπαιδευτικών, η κυρία Ζηρίδη προκειμένου να διασφαλίσει τη συνέχιση λειτουργίας του σχολείου, προχωρούσε κάθε χρόνο στη δημιουργία θυγατρικών εταιρειών προς τις οποίες διοχέτευε την επιχειρηματική της δραστηριότητα, αποφεύγοντας παράλληλα να πληρώνει τις υφιστάμενες οφειλές της προς τις φορολογικές αρχές και το ΙΚΑ και, ταυτόχρονα, υπονομεύοντας τις προοπτικές ανεύρεσης στρατηγικού επενδυτή.

Το σπίτι στο σφυρί, το σχολείο στον «αέρα»

Και ενώ η κατοικία της Κατερίνας Ζηρίδη βρίσκεται ένα βήμα πριν τον πλειστηριασμό, άγνωστη παραμένει η τύχη του ομώνυμου σχολείου. Ηδη από το 2017 οι εγκαταστάσεις των Σπάτων, που βαρύνονταν με τραπεζικό δανεισμό άνω των 22 εκατ. ευρώ, πέρασαν μετά από πλειστηριασμό στην κατοχή θυγατρικής εταιρείας τράπεζας. Σύμφωνα με όσα διακινούνται στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, το σχολείο θα έπρεπε ήδη από την προηγούμενη σχολική χρονιά να έχει εγκατασταθεί σε άλλη έδρα.
zi3

Βάρη στην οικία Ζηρίδη στην Κηφισιά

Βάρη σύμφωνα με το υπ’ αρ. 1875/2-7-2019 πιστοποιητικό βαρών του Κτηματολογικού Γραφείου Κηφισιάς κατά της οφειλέτιδας:
1) Προσημείωση υποθήκης για δρχ. 200.000.000 υπέρ ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε., εγγραφείσα την 29-1-1998.
2) Προσημείωση υποθήκης για ευρώ 2.500.000,00 υπέρ ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε., εγγραφείσα τη 18-6-2015.
3) Υποθήκη για ευρώ 270.886,81 υπέρ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, εγγραφείσα την 25-10-2016 και η οποία καταχωρήθηκε με τη διαδικασία του 6.4 στις 8-11-2016 με αριθμό κατ/σης 293.
4) Αναγκαστική κατάσχεση για ευρώ 810.208,68 υπέρ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, εγγραφείσα την 26-10-2005.
5) Αναγκαστική κατάσχεση για ευρώ 749.492,31 υπέρ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, εγγραφείσα την 24-5-2006.
6) Αναγκαστική κατάσχεση για ευρώ 466.652,17 υπέρ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, εγγραφείσα την 5-7-2006.
7) Αναγκαστική κατάσχεση για ευρώ 4.452.086,69 υπέρ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, εγγραφείσα τη 17-6-2015.
8) Αναγκαστική κατάσχεση για ευρώ 392.438,19 υπέρ ΔΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ με αρ. & ημ/νία κατ/σης 686/15-12-2016.
9) Αναγκαστική κατάσχεση για ευρώ 100.000,00 υπέρ ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. με αρ. & ημ/νία κατ/σης 1875/2-7-2019.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης