ΙΑΣΩ: Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία

ΙΑΣΩ: Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία

Η συμμετοχή και παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν

1476874-iaso_930
Στην αντιμετώπιση του καρκίνου και την ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου της πολυδιάστατης επιστημονικής αντιμετώπισης του ασθενούς θα επικεντρωθεί το «Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία» που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 14:00, και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 09:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ (Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι).

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Κλινικής Ογκολογίας και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογικής Ανατομικής, της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας.

Η Oργανωτική Eπιτροπή αποτελείται από τους κ.κ. Βασίλειο Α. Γεωργούλια, Ομότιμο Καθηγητή Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, Ευάγγελο Μαραγκουδάκη, MD, Διευθυντή Κέντρου Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΙΑΣΩ και Θεόδωρο Πανοσκάλτση, MD, PhD, FRCOG, Επίκ. Καθηγητή Μαιευτικής / Γυναικολογίας & Ενδοσκοπικής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, Αρεταίειο Νοσοκομείο.

Διακεκριμένοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων από το ΙΑΣΩ και από άλλες κλινικές όπως Ογκολόγοι, Χειρουργοί, Ακτινοθεραπευτές, Γυναικολόγοι, Παθολογοανατόμοι, Ουρολόγοι, Αιματολόγοι, κ.α., θα συμμετέχουν ως ομιλητές.

Κλείσιμο
Η συμμετοχή και παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης