ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ: 10 υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών

ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ: 10 υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών

Οι υποτροφίες είναι για σπουδές μονοετούς φοίτησης, ύψους 15.000 ευρώ έκαστη, για σπουδές σε Πανεπιστήμια τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος

sinenosis
H Μη ΚερδοσκοπικήΕταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς ΕλληνικούΕφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, ανακοινώνει δέκα υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών προδιδακτορικού επιπέδου, μονοετούς φοίτησης, ύψους 15.000 ευρώ έκαστη, για σπουδές σε Πανεπιστήμια τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Οι ανωτέρω υποτροφίες εντάσσονται στο πλαίσιο ενεργειώνπου υλοποιεί η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ετησίως, με στόχο τηνυποστήριξη της ελληνικής κοινωνίας. Ο ΘεόδωροςΒενιάμης, Πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστώνκαι της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς ΕλληνικούΕφοπλισμού, ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, αναφέρει σχετικά: «Η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ στέκεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κοντά στα παιδιά και τους νέους του τόπου μας μέσα από ποικίλα προγράμματα για την παιδεία, όπως και η χορήγηση υποτροφιών μεταπτυχιακών φοιτητών για σπουδές σε Πανεπιστήμια εντός και εκτός Ελλάδος. Η ναυτιλιακή κοινότητα θα συνεχίσει να στηρίζει τους νέους και τις νέες και να επενδύει σε ένα καλύτερο αύριο για όλους».

Για πληροφορίες για την ΠροκήρυξηΥποτροφιών, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και ταδικαιολογητικά που χρειάζεται να υποβληθούν έως την31η Μαρτίου 2020, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ναενημερωθούν στην ιστοσελίδα www.syn-enosis.gr ήστα τηλέφωνα 210 4291300-1.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης