Ενώπιον μιας νέας εικόνας θα βρίσκονται από αυτόν τον μήνα όσοι βρίσκονται στην πλατεία Ομονοίας, καθώς αναμένεται ότι θα ολοκληρωθούν οι εργασίες ανάπλασης.
Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν φωτογραφίες από τα έργα ανακατασκευής. Στην πλατεία τοποθετήθηκε συντριβάνι με 30 μέτρα διάμετρο, που διαθέτει 13 πίδακες και 188 δέσμες νερού, αλλά και 90 υποβρύχιους προβολείς.
Παράλληλα σε έναν ιστό πρόκειται να τοποθετηθεί ένα ανεμόμετρο το οποίο θα ενημερώνει την κεντρική μονάδα ελέγχου για να μειώνει το ύψος των πιδάκων όταν η ταχύτητα του ανέμου θα ξεπερνά κάποια όρια.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς