Ενας αγνώριστος Πάνος Καμμένος κυκλοφορεί τις τελευταίες εβδομάδες δημοσίως, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον πρώην υπουργό Αμυνας των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλοτε «αδελφοποιτό» του Αλέξη Τσίπρα. Η απάντηση είναι ότι ο κ. Καμμένος αποφάσισε να αλλάξει όλο εκείνο του look που του χάρισε διαχρονικά τον χαρακτηρισμό «μπούλης», επιστρατεύοντας τη βοήθεια της βαριατρικής χειρουργικής. Κάτι που στην περίπτωσή του είναι και θετικό για την υγεία του, αφού απαλλάχθηκε από περίπου 55 (!) κιλά, τα οποία τον επιβάρυναν μάλλον επικίνδυνα σε αυτή την ηλικία. Είναι πλέον ένας κομψός, λεπτός στα όρια της λιποσαρκίας, μεσήλικας, αν και η ταχεία απώλεια βάρους αφενός δυσκολεύει τους γύρω του να τον αναγνωρίσουν και αφετέρου του προσθέτει κάποια χρονάκια.
Πάντως, ο κ.Καμμένος προχωρά σε νέους επαγγελματικούς δρόμους- παλαιούς για την οικογένειά του: Στο ισόγειο του κτιρίου όπου παλαιότερα στεγάζονταν τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένοςεγκαινιάζει αύριο εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων. Το κτίριο είναι ιδιοκτησίας της οικογένειάς του και βρίσκεται επί της λεωφόρου Συγγρού. Η επωνυμία της επιχείρησης είναι «Η. Καμμένος Α.Ε», παραπέμποντας στο όνομα του πατέρα του, εμβληματικού εμπόρου αυτοκινήτων.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.