Αθηνών - Λαμίας: Διακοπή κυκλοφορίας μετά από φωτιά σε νταλίκα- Δείτε βίντεο

Η νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο  μετά το «Σείριο» στο ρεύμα προς Λαμία - Έως τις 22.30  η πλήρης αποκατάστασης της κυκλοφορίας, σύμφωνα με την Τροχαία

Ουρές χιλιομέτρων έχουν προκληθεί στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, καθώς νταλίκα  έπιασε φωτιά, μετά από τροχαίο ατύχημα- σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής η φωτιά προκλήθηκε από σπινθήρες στα φρένα του βαρέως οχήματος, που έφερε πινακίδες Ρουμανίας και μετέφερε κλιματιστικά. Ο οδηγός πρόλαβε και έλυσε τον τράκτορα και έτσι η φωτιά περιορίσθηκε στο πίσω μέρος της νταλίκας. Σύμφωνα με την τροχαία η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί σε μία με δύο ώρες - δηλαδή το αργότερο στις 10.30.

Όπως είπε στον δημοσιογράφο Πάνο Μπάο, που βρέθηκε στο σημείο και παραχώρησε το βίντεο και τις φωτογραφίες στο protothema.gr,  ο επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων στο σημείο, πλέον η κατάσταση με τη φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο. 



Το συμβάν είναι στο 49ο χλμ Αθηνών - Λαμίας, λίγο μετά το ΣΕΑ «Σείριος» και στο ρεύμα προς Λαμία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr