Ρόδος: Τρεις συλλήψεις για ληστεία σε μίνι μάρκετ

Ρόδος: Τρεις συλλήψεις για ληστεία σε μίνι μάρκετ

Οι δύο είναι φυσικοί αυτουργοί της ληστείας και ο τρίτος τους βοήθησε να διαφύγουν 

peripoliko
Μέσα σε λίγες ώρες εξιχνιάστηκε η ληστεία που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης σε ένα μίνι μάρκετ στην πόλη της Ρόδου και, εκτός από τους δυο φυσικούς αυτουργούς που συνελήφθησαν το ίδιο μεσημέρι, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας και ο συνεργός τους που τους βοήθησε να διαφύγουν.

Οι Έλληνες δράστες ηλικίας 36, 32 και 29 χρόνων είχαν φτάσει με μοτοσικλέτες στο κατάστημα, στο οποίο μπήκε ο 36χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, ακινητοποίησε την υπάλληλο απειλώντας την με πιστόλι και την υποχρέωσε να του παραδώσει όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο. Ο 29χρονος επιτηρούσε την περιοχή ως τσιλιαδόρος, ενώ ο 32χρονος ανέλαβε τη διαφυγή του 36χρονου μετά τη ληστεία.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και με την βοήθεια των πλάνων από τις κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες, οι όποιοι μάλιστα υπέδειξαν που είχαν κρύψει το αεροβόλο πιστόλι με το οποίο έγινε η ληστεία, μια κουκούλα full face, γάντια και τις δυο μοτοσικλέτες τους που κατασχέθηκαν. Επίσης, βρέθηκε μέρος των κλεμμένων χρημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Rodos-listeia
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης