Αργολίδα: Πυρκαγιά σε σπίτι - Αγωνία για δύο ηλικιωμένα αδέλφια
Το σπίτι ήταν κλειστό με λαμαρίνες - Άγνωστο ακόμα αν τα δύο αδέλφια απουσίαζαν ή ήταν μέσα στο κτίριο
Συναγερμός σήμανε στην πυροσβετική του Άργου στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης για φωτιά σε σπίτι στην Πυργέλα του Δήμου Άργους Μυκηνών στο οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διέμεναν δύο αδέλφια συνταξιούχοι.
Στο σημείο επιχειρεί η πυροσβεστική Άργους με τέσσερα οχήματα και 8 άντρες ενώ στην επιχείρηση συνέδραμαν 4 άντρες και δυο οχήματα της Π.Υ. Ναυπλίου.
Οι πυροσβέστες εκφράζουν φόβους για την τύχη των ενοίκων στο σπίτι το οποίο ήταν κλειστό από παντού με λαμαρίνες.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.