Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι ληστές που εισέβαλαν σε μίνι μάρκετ - Είχαν ψεύτικο όπλο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι ληστές που εισέβαλαν σε μίνι μάρκετ - Είχαν ψεύτικο όπλο

Η αστυνομία προχώρησε στην αυτόφορη διαδικασία τεσσάρων ατόμων

αστυνομια-μοναστηριο-συλληψεις-προσαγωγες
Ληστεία υπό την απειλή όπλου -που όπως αποδείχθηκε τελικά ήταν ψεύτικο- σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, στην περιοχή της Μοναστηρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία – η οποία έσπευσε στο σημείο και πραγματοποίησε άμεσα προσαγωγές και ελέγχους σε ύποπτα άτομα – οι δράστες έχουν συλληφθεί και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

Στην αυτόφωρη σύλληψη τεσσάρων δραστών ληστείας που έλαβε χώρα σε κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, προχώρησαν αστυνομικοί ομάδας “Ζ” της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για αλλοδαπούς άντρες ηλικίας 26, 32, 25 και 21 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία, κατά περίπτωση, για ληστεία κατά συναυτουργία και παραβάσεις των Νόμων περί Όπλων και περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες σήμερα (19-01-2020), τα προαναφερόμενα άτομα εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με απειλή αντικειμένου αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα.

Κλείσιμο
Άμεσα κινήθηκαν αστυνομικοί ομάδας “Ζ” οι οποίοι εντόπισαν τους δράστες την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το μέσο που χρησιμοποίησαν για τη διάπραξη της ληστείας. Πρόκειται για απομίμηση όπλου που είχαν πετάξει κατά τη διαφυγή τους προκειμένου να μη συνδεθεί με τη δράση τους και να δυσχεράνουν το έργο των αστυνομικών Αρχών.



Θεσσαλονίκη: Ληστεία υπό την απειλή όπλου σε κατάστημα


Πηγή: www.grtimes.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης