Ανατίναξαν ΑΤΜ στα Βριλήσσια - Πληροφορίες ότι πήραν 50.000 ευρώ

atm-dialimen

Το ΑΤΜ που ανατίναξαν άγνωστοι λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα βρισκόταν στην λεωφόρο Πεντέλης σε εισοδο πολυκαταστήματος

Στόχος αγνώστων έγινε άλλο ένα ΑΤΜ τα ξημερώματα της Κυριακής, αυτή τη φορά στα Βριλήσσια.

Το ΑΤΜ που ανατίναξαν άγνωστοι λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα βρισκόταν στην λεωφόρο Πεντέλης σε εισοδο πολυκαταστήματος στο οποίο στεγάζεται και γνωστό κατάστημα παιχνιδιών.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο ΑΤΜ και στην πρόσοψη του κτηρίου.

Κατά πληροφορίες οι άγνωστοι κατάφεραν να αρπάξουν τις κασετίνες από το ΑΤΜ μέσα στις οποίες υπήρχαν περίπου 50.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Λακης

Οι ιδιοι ειναι. Οι τραπεζες με τα οπου νάναι ΑΤΜ τους κάνουν μία παρέα 3-4 ατόμων πλούσιους. Δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχουν μετα τις πχ 2πμ ΑΤΜ και μάλιστα σε ερημικά σημεία. Ειναι πρόκληση.

Ανύπαρκτη ΕΛΑΣ

Η αστυνομία ως συνηθως......θεατής εκ του μακρόθεν!!!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ.....

Είδηση είναι όταν θα σταματἠσουν να ανατινάζουν ΑΤΜ.......

R

Στη Γερμανία τα αυτόματα έχουν μια κασέτα με μελανή που σε περίπτωση έκρηξης λερώνουν τα χρήματα.αυτοματος είναι άχρηστα.😂😂είναι τόσο δύσκολο στην Ελλάδα ;

ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΑΣ

Φίλε τι ψάχνεις??? Εδώ πρέπει να κινηθεί και η οικονομία λίγο... Να δουλέψουν συνεργεία, τζαμάδες, αλουμινάδες... Οι ασφαλιστικές να πληρώσουν πίσω κάνα φράγκο κλπ....

Υ

Καθόλου δεν είναι δύσκολο. Ήδη το κανουν στις χρήματο-αποστολες. Απλά σε λίγο καιρό θα πούνε ότι είναι μεγάλο το κόστος των ατμ λόγο των ληστειων /ζημιών και θα θέλουν να περάσουν χρεώσεις στις συναλλαγές

ΜΙΚ

Φίλε μου, έχω βαρεθεί να το γράφω. Την τελευταία εβδομάδα το έγραψα δύο φορές. Περισσότερο τους συμφέρει να πληρώνουν ασφάλιστρα και το κόστος πάει στους δανειολήπτες (υψηλά επιτόκια), στους καταθέτες (σχεδόν μηδενικά επιτόκια) και σε λίγο χρεώσεις σε κάθε ανάληψη από ΑΤΜ. Μόνο το κράτος μπορεί να τις υποχρεώσει να βάλουν το σύστημα που λες, αλλά τώρα έχουμε το εθνικό θέμα βλέπεις.

arestz

Αυτό συμβαίνει κι στην Ιρλανδία κι υπάρχει σχετική ειδοποίηση επάνω στις κασέτες με τα χρήματα όπου θα χυθεί μελάνι Όταν παραβιαστούν με άλλο τρόπο εκτός των κρυπτογραφημένων κωδικών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης