Ο Ρουβίκωναςανέλαβε με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα αντιεξουσαστικού χώρου την ευθύνη για την επίθεση στο κτήριο στο οποίο στεγάζονται οι εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Espresso» το βράδυ της Πέμπτης.
Στο βίντεο που συνοδεύει το κείμενο στο οποίο περιλαμβάνονται και απειλές κατά δημοσιογράφων φαίνονται οι κουκουλοφόροι να γνωρίζουν μέχρι και τον κωδικό ασφαλείας για την είσοδο του κτηρίου.
Κατά την επίθεσή τους, δε, με μπογιές στο εσωτερικό του κτηρίου τα μέλη του Ρουβίκωνα προειδοποιούν έναν εργαζόμενο «κάτσε ήρεμα και δεν θα πάθεις τίποτα».
Στο κείμενο ανάληψης ευθύνης για την επίθεση, η οποία σύμφωνα με τους ίδιους αποτελεί απάντηση σε όσα γράφτηκαν στις εφημερίδες για τις καταλήψεις στο Κουκάκι απειλούν, τέλος, τους δημοσιογράφους ότι «δεν θα βγουν κερδισμένοι αν επιμείνουν να κάνουν αυτά τα πράγματα, και θα βρεθούν στην δύσκολη θέση να μας συναντούν συχνά με ασχημους για αυτούς όρους. Ελπίζουμε να γίναμε κατανοητοί...»
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.