Επίθεση με μπογιές και τρικάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι πριν από λίγο στο προξενείο της Αυστραλίας στη Θεσσαλονίκη.
Το Προξενείο βρίσκεται επί της οδού Φράγκων, στον 7ο όροφο πολυκατοικίας. Η αστυνομία αυτήν την ώρα πραγματοποιεί έρευνες για την αναζήτηση των ατόμων.
«Να καταστρέψουμε τον καπιταλισμό πριν καταστρέψουν τον πλανήτη» και «αγώνας για γη και ελευθερία» αναφέρουν τα τρικάκια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes έχουν γίνει ήδη προσαγωγές, ενώ στο σημείο βρίσκεται η σήμανση.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».