ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δίκη Τοπαλούδη - Ξεσπά η μητέρα: «Να χαίρεστε τον δολοφόνο σας», είπε στον πατέρα και τη γιαγιά του Ροδίτη

Δίκη Τοπαλούδη - Ξεσπά η μητέρα: «Να χαίρεστε τον δολοφόνο σας», είπε στον πατέρα και τη γιαγιά του Ροδίτη

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR για το πώς ένιωσε όταν είδε μπροστά της τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του παιδιού της  αλλά και τους συγγενείς του ενός εξ αυτών

720_696615_269cbd7d89-a2a5d3d46a0222a0
Λίγη μόλις ώρα μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο «Σωτηρία» , η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR για το πώς ένιωσε όταν είδε μπροστά της τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του παιδιού της αλλά και τους συγγενείς του ενός εξ' αυτών.

«Όταν τους είδα τρελάθηκα. Αισθάνθηκα την φρίκη. Να δεις μπροστά σου τους δολοφόνους του παιδιού σου. Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει μία μάνα», ανέφερε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία σημείωσε ότι δεν μπορεί να περιγράψει με λόγια τα συναισθήματα που νιώθει. «Έγινα θηρίο στο αντίκρισμά τους», πρόσθεσε.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη αποκάλυψε και τη συνάντηση που είχε έξω από τη δικαστική αίθουσα με τον πατέρα και τη γιαγιά του Ροδίτη κατηγορουμένου.

«Περνώντας θυμωμένα τους είπα να χαίρεστε τον δολοφόνο που έχετε. Να τον χαίρεστε. Μόνο η γιαγιά είπε ότι είναι αθώος. Λέω «δεν ντρέπεσαι;». Είναι αθώος μου είπε. Δεν ομολογούν κιόλας. Δεν παραδέχονται. Και δεν ντρέπονται κιόλας».

«Εγώ είμαι απόλυτα σίγουρη ότι το έκαναν και οι δύο», συμπλήρωση η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Δίκη Τοπαλούδη - Ξεσπά η μητέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης