Ακόμα ένα περιστατικό με παρενόχληση Τούρκων λιμενικών σε Έλληνες ψαράδες στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Καλύμνου έρχεται στο φως.
Συγκεκριμένα, σε βίντεο που τραβήχτηκε χθες, φαίνονται Τούρκοι λιμενικοί να φτάνουν μια ανάσα από αλιευτικό στο οποίο βρίσκονται οι Έλληνες ψαράδες.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 που έφερε στο φως το βίντεο, αλλά και όπως ακούγεται να λένε και οι ψαράδες, οι Τούρκοι λιμενικοί δεν δίστασαν να τραβήξουν ακόμα και όπλο σε μία προσπάθεια να τους εκφοβίσουν.
Οι Έλληνες ψαράδες ακούγονται στο video να λένε... «Εδώ είναι Ελλάδα όχι Τουρκία».
Μάλιστα, όταν η τουρκική προκλητικότητα ξεπερνάει τα όρια, ένας από τους ψαράδες λέει στους λιμενικούς ότι θα τους πιάσει με το καμάκι.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.