Έρευνες για ύποπτο δέμα έξω από το Ελληνικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο στην Κλεισούρα

Έρευνες για ύποπτο δέμα έξω από το Ελληνικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο στην Κλεισούρα

Απέκλεισε το χώρο η αλβανική αστυνομία - Το Ελληνικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο της Κλεισούρας γίνεται συχνά στόχος Αλβανών εθνικιστών

kleisoura
Πληροφορίες για εντοπισμό ύποπτου δέματος έξω από το Ελληνικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο στην Κλεισούρα της Βορείου Ηπείρου, όπου βρίσκονται θαμμένοι πεσόντες του ΕλληνοΪταλικού Πολέμου 1940 – 1941, μεταδίδουν αλβανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα πηγές της αστυνομίας.

Το Report TV μετέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής εικόνες έξω από το Κοιμητήριο, με την αλβανική αστυνομία να έχει αποκλείσει το χώρο περιμένοντας άνδρες της Ειδικής Υπηρεσίας να ελέγξει το περιεχόμενο του ύποπτου δέματος και να προχωρήσει στη συνέχεια σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες.

Report TV - Pako e dyshimtë pranë varrezave të ushtarëve grek në Këlcyrë


Το Ελληνικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο της Κλεισούρας γίνεται συχνά στόχος Αλβανών εθνικιστών. Πρόσφατα Τσάμηδες έγραψαν σε τοιχίο της εισόδου το σύνθημα «I Love Çamëria», που σβήστηκε στη συνέχεια από τον επιστάτη.

Σύμφωνα με το Report TV, το Ελληνικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο της Κλεισούρας προκαλεί κατά καιρούς έντονη πολιτική και εθνικιστική συζήτηση στην Αλβανία.

Κλείσιμο
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το περιεχόμενο του ύποπτου δέματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης