Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 28χρονος που κυνηγήθηκε από οπαδούς - Τον χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 28χρονος που κυνηγήθηκε από οπαδούς - Τον χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο

Ο νεαρός χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, όταν προσπάθησε να διαφύγει από τη μανία νεαρών οπαδών που τον καταδίωκαν -  Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε και εξαφανίστηκε - Kατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα - Μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο - ΠΑΕ Άρης: Καμία ανοχή - Να συλληφθούν οι δράστες

asthenoforo-vrady0
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος υπήκοος Βουλγαρίας όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ο θάνατος του νεαρού Βούλγαρου είναι ο τραγικός απολογισμός ενός ακόμη επεισοδίου μεταξύ οπαδών ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thestival.gr, ο νεαρός χτυπήθηκε από αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να διαφύγει από τη μανία νεαρών οπαδών που τον καταδίωκαν για να τον χτυπήσουν. Ο 28χρονος ήταν οπαδός ομάδας της Βουλγαρίας που είναι αδελφοποιημένη με ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κατά το επεισόδιο, ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων κινήθηκε αιφνιδιαστικά και επιτέθηκε σε άλλη ομάδα νεαρών, μέλος της οποίας ήταν και ο 28χρονος. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην οδό Μαρίας Κάλλας, έναντι του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρα τον άτυχο 28χρονο δεν σταμάτησε και εξαφανίστηκε! Αμέσως μετά στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα (05-01-2020) και περί ώρα 16:30, διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από την ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, τρείς αλλοδαποί, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ένας εξ’ αυτών, ηλικίας 28 ετών, κατέληξε. Ερευνώνται τα αίτια θανάτου του, καθώς μετά την επίθεση και ενώ ευρίσκετο επί του οδοστρώματος πέρασε από πάνω του όχημα, το οποίο αναζητείται.

Προανάκριση διενεργείται από τις αστυνομικές άρχές.

ΠΑΕ Άρης: Καμία ανοχή - Να συλληφθούν οι δράστες

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βούλγαρου, που σκοτώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.

Οι κιτρινόμαυροι ζητούν από την Aστυνομία να μην δείξει ανοχή και να βρει τους δράστες της επίθεσης.

Κλείσιμο
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για το τραγικό περιστατικό που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και στοίχισε τη ζωή σ’ έναν 28χρονο φίλαθλο.

Δυστυχώς τα κρούσματα τυφλής οπαδικής βίας παρουσιάζουν έξαρση το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στην απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής.

Είναι λυπηρό και συνάμα εξοργιστικό εν έτη 2020 να χάνονται ανθρώπινες ζωές στο βωμό της οπαδικής βίας.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει επικίνδυνα πλέον μετά και το σημερινό κρούσμα.

Η συντεταγμένη πολιτεία, αλλά και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ήρθε η ώρα να παρέμβουν δραστικά και να πατάξουν τέτοια φαινόμενα. Όχι να κάνουν άλλο τα... στραβά μάτια διότι έτσι «οπλίζουν» περισσότερο τα χέρια των δραστών-δολοφόνων. Ξέρουν τι εννοούμε…

Εδώ και τώρα απαιτούνται αποφασιστικές ενέργειες που θα βάλουν τέλος στα «ραντεβού» που στήνονται σχεδόν κάθε βράδυ.

Περιμένουμε τη σύλληψη των δραστών της σημερινής εγκληματικής ενέργειας και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, που καταδικάζει απερίφραστα αυτό το τραγικό περιστατικό, θα συμβάλει σε κάθε προσπάθεια διαλεύκανσης και εξάλειψης φαινομένων οπαδικής βίας. Ζητάμε από την Αστυνομία να μη δείξει πλέον καμία μα καμία ανοχή».


Πηγή: Thestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης