Ηράκλειο: Δέκα συλλήψεις για ζαριά - Κατασχέθηκαν πάνω από €21.000

Ηράκλειο: Δέκα συλλήψεις για ζαριά - Κατασχέθηκαν πάνω από €21.000

Ένας 45χρονος φέρεται να είχε επιτρέψει σε εννέα άτομα τη διενέργεια και τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου των πεσών σε κατάστημα ιδιοκτησίας 52χρονης

Το έστρωσαν στα ζάρια σε καφέ μπαρ του Ηρακλείου
Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ηράκλειο δέκα άνδρες ηλικίας από 30 έως 79 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στη διάρκεια έρευνας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε κατάστημα ιδιοκτησίας 52χρονης η οποία απουσίαζε, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος, είχε επιτρέψει σε εννέα άτομα τη διενέργεια και τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου των πεσών (κύβοι-ζάρια).

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 21.180 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου και 12 ζεύγη κύβοι-ζάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης