«Ο Εθνικός Μηχανισμός δεν θα είναι έτοιμος για την αντιπυρική περίοδο» λέει ο εμπειρογνώμονας Ανδριανός Γκουρμπάτσης

pyrosvestes

«Το νέο νομοσχέδιο για την Πολιτική Προστασία κρύβει προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις» αναφέρει ο Αντιστράτηγος - Υπαρχηγός του ΠΣ

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με παραλήπτες και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αλλά και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά απέστειλε ο Αντιστράτηγος - Υπαρχηγός του ΠΣ Ανδριανός Γκουρμπάτσης, με θέμα το νέο νομοσχέδιο για την Πολιτική Προστασία.

Ο κ. Γκουρμπάτσης αναφέρει πως πίσω από το εν λόγω νομοσχέδιο -του οποίου το κείμενο σύμφωνα με τον ίδιο είναι απαράδεκτο, με παραλείψεις, λάθη και κενά- υπάρχουν προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις αρμοδίων οργάνων και υποβόσκει η επιθυμία δημιουργίας «κομματικού στρατού» με το διορισμό αρεστών και όχι αρίστων οργάνων.

Σε άλλο σημείο της επιστολής του αναφέρει πως η ανασυγκρότηση της Πολιτικής Προστασίας που ήταν από τις πρώτες προτεραιότητες της καινούργιας κυβέρνησης άργησε πολύ να έρθει με αποτέλεσμα, σύμφωνα με όσα γράφει ο ίδιος, ο Εθνικός Μηχανισμός να μην «προλάβει να οργανωθεί και να προετοιμαστεί επιχειρησιακά σε όλα τα επίπεδα... έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος για την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την επιστολή 

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Τάλε κουάλε μαδουροσυμμορίτες και γαλάζιοι μιζαδόροι

'Aλλαξε o Mαvωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς... γαλάζια από ρoζ!

Νανα

Στο λαυριο ειναι αχρηστος ο δημαρχος θα καουμε

Μαγγανάς αποστόλης

Στη Λαυρεωτική και ειδικά στη Κερατέα έχουμε μεγάλο πρόβλημα με το δήμαρχο της αριστεράς Λουκά τζίμυ Δεν εφαρμόζει τη πυροσβεστική διάταξη της υπηρεσίας και κινδυνεύομε απο τα ξερά χόρτα και τα κλαδιά στα ακαθάριστα οικόπεδα Μεγάλο το πρόβλημα κανείς δεν ασχολείται .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης