Την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με την επιβολή
περιοριστικών όρων ζητά ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της «ΑΣΠΙΣ», Παύλος
Ψωμιάδης, εννέα ημέρες μετά την προφυλάκισή του. Κατέθεσε σχετικό
αίτημα στη Δικαιοσύνη, το οποίο αναμένεται να κριθεί εντός των επόμενων
εβδομάδων.
Την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με την επιβολή περιοριστικών όρων ζητά ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της «ΑΣΠΙΣ», Παύλος Ψωμιάδης, εννέα ημέρες μετά την προφυλάκισή του. Κατέθεσε σχετικό αίτημα στη Δικαιοσύνη, το οποίο αναμένεται να κριθεί εντός των επόμενων εβδομάδων.
Ο Π. Ψωμιάδης προφυλακίστηκε στις 11 Δεκεμβρίου, ύστερα από μια επεισοδιακή απολογία, που έγινε σε δύο... δόσεις, εξαιτίας των αντιδράσεων αγανακτισμένων ασφαλισμένων και επενδυτών της «AΣΠΙΣ», που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.
Στην απολογία του, ο πρόεδρος του ομίλου «ΑΣΠΙΣ» είχε αρνηθεί τις κατηγορίες που τον βαρύνουν (απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη εγκληματική δραστηριότητα), δηλώνοντας μάλιστα «περήφανος για το οικοδόμημα» που έστησε ως αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, όπως χαρακτηριστικά είχε πει.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.