Ντουμπάι: Με εξωτικές χορεύτριες και αστακούς από την Ελλάδα γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά στο Nammos

Ντουμπάι: Με εξωτικές χορεύτριες και αστακούς από την Ελλάδα γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά στο Nammos

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς εμφανίστηκε ο τραβαδουρος του Σεν Ζερμέν, Ντανί Μπριγιάν και ο Dj Βασίλης Τσιλιχρήστος

nammos_ar
Με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, πανέμορφες χορεύτριες, ζουμερά φιλέτα και φρέσκες θαλασσινές λιχουδιές από τις ελληνικές θάλασσες που ταξίδεψαν αεροπορικώς από Ελλάδα στο Ντουμπάι, όπως αστακούς, χταπόδια και συναγρίδες, γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά στο γνωστό μπιτς μπαρ- εστιατόριο Nammos που άνοιξε παράρτημα πριν από λίγες μέρες στο μεγαλύτερο Αραβικό Εμιράτο, συγκεκριμένα στην παραλία Τζουμέιρα, στο πολυτελέστατο Four Seasons.

Η επιτυχημένη επιχείρηση εστίασης και διασκέδασης είχε μόλις ανακοινώσει την διακοπή λειτουργίας της στην Κουρσεβέλ, αφήνοντας τις κατάλευκες χιονοδρομικές πίστες και τις πολικές θερμοκρασίες που δυσκολα αντέχεις στο υψόμετρο των 1.850 μέτρων, έστω κι αν φοράς το πιο ενισχυμένο Moncler, για να μετακομίσει σε πιο ζεστά κλίματα. Συγκεκριμένα, εκεί όπου χειμώνα-καλοκαίρι κυκλοφορείς με το κοντομάνικο και εχθροί σου είναι η αφόρητη ζέστη και οι ξαφνικές αμμοθύελλες που εξαφανίζουν... δρόμους και ολόκληρα τοπία.

Οι ιδιοκτήτες του Nammos Dubai, Ζαννής Φραντζέσκος και Σάμι Ιμπραήμ, το οποίο κόστισε ούτε λίγο, ούτε πολύ, κοντά στα 8 εκατ. ευρώ διοργάνωσαν δυο λαμπρές εκδηλώσεις για να γιορτάσουν την έλευση της νέας χρονιάς αλλά και να κάνουν γνωστή την παρουσία της επιχείρησης τους στην πολύβουη μητρόπολη της Μέσης Ανατολής. Μια, πόλη που δεν έπαψε να αποτελεί οικονομικό καταφύγιο για περισσότερους από 10.000 συμπατριώτες μας, οι οποίοι κατάφεραν. να δημιουργήσουν την δική τους «greektown» ειδικά στα χρόνια της μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Την πραμονή Πρωτοχρονιάς λοιπόν, στο Nammos Dubai εμφανίστηκε ο τραβαδουρος του Σεν Ζερμέν, Ντανί Μπριγιάν κρατώντας το ρετρό ύφος που τον καθιέρωσε μαζί με μια εφηβική διάθεση για χορό και Ανήμερα Πρωτοχρονιάς ο άνθρωπος που δεν πήρε ποτέ ρεπό από τη νύχτα, δικός μας Dj Βασίλης Τσιλιχρήστος, άρτι αφιχθείς από το Κέϊπ Τάουν, ο οποίος διασκέδασε τα πλήθη όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr

Τους εκατοντάδες εκλεκτούς πελάτες, ανάμεσα τους και μερικοί Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες, παρέλαβαν ειδικά οχήματα μεταφοράς επισκεπτων του Four Seasons, οι οποίοι πλήρωσαν μίνιμουμ 400 ευρώ το άτομο για να φάνε και να πιούνε, δηλαδή σχεδόν τα μισά απ' όσα έδωσαν το καλοκαίρι στην καθιερωμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο, εκεί όπου κάθε θέση κοστίζει 1.000 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση).

Αξίζει να αναφερθεί ότι την ελληνική επιχείρηση επισκέφτηκε πριν από λίγες μέρες και ο διάδοχος του θρόνου, ο 37χρονος Σεϊχης Χαμντάν Μπιν Μοχάμεντ Ρασίντ Αλ Μακτούμ, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον συνιδιοκτήτη του Nammos, Σαμι Ιμπραήμ ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του τόσο για την ποιότητα του γεύσεων που δοκίμασε αλλά και για το εξαιρετικό σέρβις- σήμα κατατεθέν του μπιτς μπαρ- εστιατορίου. Στο Gala αυτής της Κυριακής που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ φιλοξενείται οκτασέλιδο ρεπορτάζ με όλες τις πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό που αφορά στο στήσιμο του ελληνικού Nammos στην καυτή άμμο της παραλίας Τζουμέιρα.



Ντουμπάι: Με εξωτικές χορεύτριες και αστακούς από την Ελλάδα γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά στο Nammos


Δείτε βίντεο: Ντουμπάι: Με εξωτικές χορεύτριες και αστακούς από την Ελλάδα γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά στο Nammos
Ντουμπάι: Με εξωτικές χορεύτριες και αστακούς από την Ελλάδα γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά στο Nammos
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης