Καλλιθέα: Ολονύχτιος συναγερμός μετά από διαρροή αερίου σε πολυκατοικία

Καλλιθέα: Ολονύχτιος συναγερμός μετά από διαρροή αερίου σε πολυκατοικία

Στην οδό Σόλωνος - Ποιοι δρόμοι έκλεισαν για προληπτικούς λόγους - Περίπου στις 3 τα ξημερώματα ολοκλήρωσε το συνεργείο τις εργασίες του και αποχώρησε, όπως και το όχημα της Πυροσβεστικής

4996298
Νύχτα αγωνίας, τουλάχιστον μέχρι να επιδιορθώσει τη βλάβη και να αποχωρήσει το συνεργείο της ΔΕΦΑ, έζησαν οι κάτοικοι μίας γειτονιάς στην Καλλιθέα, εξαιτίας διαρροής φυσικού αερίου που προκλήθηκε σε εγκατάσταση πολυκατοικίας.

Η διαρροή σημειώθηκε σε πολυκατοικία της οδού Σόλωνος. Στο σημείο έσπευσαν τόσο η Αστυνομία, που απέκλεισε τους γύρω δρόμους, απαγορεύοντας τη διέλευση οχημάτων, όσο και η Πυροσβεστική, για προληπτικούς λόγους.

Οι άνδρες του συνεργείου της ΔΕΦΑ χρειάστηκαν πάνω από τρεις ώρες για να διορθώσουν τη ζημιά και να ανάψουν το «πράσινο φως» για την άρση του συναγερμού. Σχεδόν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, πολλοί κάτοικοι στην περιοχή ξενύχτησαν, καθώς ο κίνδυνος μίας έκρηξης ήταν πιθανός.

Οι εργασίες, ωστόσο, ολοκληρώθηκαν δίχως πρόβλημα, το πρωτόκολλο ακολουθήθηκε κατά γράμμα και η αναστάτωση στην περιοχή έληξε δίχως «παρατράγουδα».

Οι δρόμοι, εκτός της Σόλωνος βέβαια, που έκλεισαν για λόγους ασφαλείας ήταν οι εξής: Δοϊράνης, Κατσώνη, Αθηνάς, Αμφιθέας και τον παράδρομο της Συγγρού.

Ακόμη, δόθηκαν οδηγίες στους κατοίκους της περιοχής και στους εργαζόμενους στις γύρω εταιρείες να μην θέσουν σε λειτουργία τα αυτοκίνητά τους μέχρι η κατάσταση να αντιμετωπιστεί.

Κλείσιμο
Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, το συνεργείο που είχε σπεύσει στο σημείο για την επιδιόρθωση της ζημιάς ολοκλήρωσε τις εργασίες του και αποχώρησε, όπως και το όχημα της Πυροσβεστικής, το οποίο βρισκόταν εκεί για προληπτικούς λόγους.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:


4996293
4996294
4996296
4996300
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης