Ένα μικρό φλαμίνγκο χάθηκε από το σμήνος με το οποίο ταξίδευε μένοντας πίσω και έτσι βρέθηκε στην παραλία Νειμποριό στην Άνδρο!
Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα φλαμίνγκο ζουν στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή και αυτή την εποχή μεταναστεύουν νότια. Φαίνεται πως η κακοκαιρία επηρέασε την πορεία τους και αρκετά εξ αυτών βρήκαν καταφύγιο σε υδροβιότοπο στο Ναύπλιο και κάπως έτσι το μικρό φλαμίνγκο χάθηκε από το κοπάδι του και βρέθηκε στην Άνδρο.
Για την παρουσία του έχει ειδοποιηθεί το καταφύγιο άγριων ζώων στην Αίγινα, ώστε να βοηθήσει με τη μεταφορά του.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.