Θρίλερ στα Πετράλωνα: Κάμερα κατέγραψε τον 21χρονο σε κάδο σκουπιδιών - Είπε ότι τεμάχισε τον νονό του

Θρίλερ στα Πετράλωνα: Κάμερα κατέγραψε τον 21χρονο σε κάδο σκουπιδιών - Είπε ότι τεμάχισε τον νονό του

Ο 21χρονος είπε ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του - Οι αστυνομικοί ψάχνουν το μαχαίρι του φονικού - Ο 52χρονος έμενε μαζί με τον 21χρονο - Βρέθηκαν ίχνη αίματος στο διαμέρισμα

ptrl0
Μπροστά σε μια τραγική οικογενειακή ιστορία στα Κάτω Πετράλωνα φαίνεται ότι βρίσκονται οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξαφάνισης ενός 52χρονου μετά την ομολογία του 21χρονου βαφτισιμιού του ότι τον σκότωσε, τον τεμάχισε και στη συνέχεια πέταξε την τεμαχισμένη σορό σε κάδο σκουπιδιών.

Ο 21χρονος, ο οποίος εξετάζεται και από ψυχολόγους μετά τη σύλληψή του, υπέδειξε στους αστυνομικούς δύο κάδους στα Κάτω Πετράλωνα με πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει κάμερα ασφαλείας που τον έχει καταγράψει τα ξημερώματα της Παρασκευής να πετάει σκουπίδια στους κάδους που ο ίδιος υπέδειξε.

Την κατάσταση περιπλέκει η πληροφορία από τον δήμο Αθηναίων ότι οι επίμαχοι κάδοι έχουν αδειάσει τουλάχιστον δύο φορές από την Παρασκευή.

Ο 52χρονος διέμενε το τελευταίο διάστημα με τον 21χρονο βαφτισιμιό του με τις πληροφορίες να λένε ότι σε τρία υπνοδωμάτια του διαμερίσματος, σε κουβέρτες αλλά και στα χέρια του καθ' ομολογίαν δράστη βρέθηκαν κιλήδες αίματος. Αυτό που δεν έχει εντοπιστεί ακόμα - εκτός από την σορό του 52χρονου - είναι και το μαχαίρι με το οποίο φέρεται να τον τεμάχισε ο 21χρονος.

Στο παζλ που προσπαθούν να συνθέσουν οι αστυνομικοί προστίθεται και η μαρτυρία της μητέρας του 21χρονου, η οποία έχει επίσης προσαχθεί, όταν ρωτήθηκε - σύμφωνα με ιδιοκτήτη καφενείου της περιοχής - για το πού βρίσκεται ο 52χρονος με την ίδια να απαντά ότι θα τον έχει σκοτώσει ο γιος της!

Βίντεο με την προσαγωγή της μητέρας του 21χρονου:

μητέρα 21χρονου
Κλείσιμο


IMG_4759
IMG_4760
IMG_4765
IMG_4768

«Η μητέρα του 21χρονου είπε ότι ο γιος της σκότωσε τον 52χρονο»

Τα τελευταία χρόνια ο 52χρονος φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα των Πετραλώνων όπου διέμενε ο δραστης με τη μητέρα του.

Γείτονες αναρωτηθηκαν, τις τελευταίες ημέρες, πού βρίσκεται ο 52χρονος.

Συγκεκριμένα, θαμώνες καφενείου στο οποίο σύχναζε τηλεφώνησαν στην αστυνομία και ανέφεραν πως δεν τον έχουν δει τις τελευταίες ημέρες. 

Ο  ιδιοκτήτης του καφενείου  ανέφερε για το θύμα: «έλειπε δυο ημέρες, δεν τον είδα χθες πρωί στο μαγαζί, ανησύχησα πήγα και χτύπησα το κουδούνι. Ρώτησα  τον 21χρονο τι συνέβη και μου απάντησε: ''αυτός θα κάνει τη ζωή του και εμείς τη δίκη μας''. Ρώτησα τη γυναίκα τι συνέβη και μου είπε: ''ξέρω γω μάλλον θα τον σκότωσε''».

Βίντεο


Κάτοικος της περιοχής: Ο 21χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά

Κάτοικος της περιοχής μιλά για έναν ατημέλητο άνδρα, αναφερόμενη στον δράστη, ενώ θεωρεί πιθανό το  σενάριο να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ο 21χρονος. 

Αναφερόμενη στο θύμα, τονίζει ότι συχνά έφευγε μεθυσμένος από το καφενείο όπου σύχναζε. 

Βίντεο 1


Βίντεο1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης