«Πάρτι» στο Twitter για τον Τομ Χανκς: «Πολιτογραφήθηκε Έλληνας, μέχρι να κάνει την πρώτη φορολογική δήλωση!»

«Πάρτι» στο Twitter για τον Τομ Χανκς: «Πολιτογραφήθηκε Έλληνας, μέχρι να κάνει την πρώτη φορολογική δήλωση!»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε, την Παρασκευή, τιμητική πολιτογράφηση του ηθοποιού -  Ο αστέρας του Χόλιγουντ, λάτρης της Ελλάδας, είναι εδώ και χρόνια παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον - Δείτε πώς αντέδρασε το ελληνικό Twitter

hanks-0
«Πάρτι» στήθηκε στο Twitter μετά την πολιτογράφηση του Τομ Χανκς στην Ελλάδα.  Σωρεία σχολίων κατακλύζουν, τις τελευταίες ώρες, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες να χρησιμοποιούν ειρωνικό τόνο και άλλους να προβαίνουν σε χιουμοριστικά σχόλια.

Η φαντασία, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις στο Twitter, οργιάζει...

«Θα παει και φανταρος ο Τομ Χανκς», «αφού έχει αντέξει τόσα χρόνια παντρεμένος με Ελληνίδα γυναίκα Τομ Χανκς, είναι περισσότερο Έλληνας από πολλούς ανύπαντρους εδώ μέσα», «Τομ Χανκς τώρα που έγινες Έλληνας σου χαρίζω και το ΑΦΜ μου ρε φίλε έτσι από την χαρά μου», «Έλληνας ο Τομ Χανκς μέχρι να του έρθει το πρώτο εκαθαριστικό και θα γίνει Τούρκος», «κι αν ειναι οντως καλος ο Τομ Χανκς γιατι οχι να τον δουμε και στις Αγριες Μελισσες», ορισμένα από τα σχόλια που φιλοξενούνται στο Twitter, όπου το σχετικό χάσταγκ με το όνομα του ηθοποιού έχει πάρει φωτιά.




Κλείσιμο




























Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υπέγραψε, την Παρασκευή, τιμητική πολιτογράφηση του ηθοποιού.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ, λάτρης της Ελλάδας, είναι εδώ και χρόνια παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον. Η πολιτογράφηση αφορά τόσο στον Τομ Χανκς όσο και στη σύζυγό του αλλά και στα δύο τους παιδιά.

Η πολιτογράφηση έγινε κατόπιν προσωπικού ενδιαφέροντος που έδειξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που δείχνει ο Τομ Χανκς για την Ελλάδα, αλλά και την πλούσια φιλανθρωπική του δράση, και αφού είχε προηγηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης