Στις δομές του ΚΕΘΕΑ, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Χρίστος Λιάπης

Στις δομές του ΚΕΘΕΑ, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Χρίστος Λιάπης

Με τα μέλη των Θεραπευτικών Κοινοτήτων του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων πέρασε τα Χριστούγεννα ο νέος πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, ψυχίατρος και διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών, Χρίστος Λιάπης

kethea_main
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανέφερε: «Η ημέρα των Χριστουγέννων, απέκτησε φέτος ξεχωριστό νόημα, για εμένα, μέσα από την πρωτόγνωρη χαρά που πήρα, επιλέγοντας να περάσω, την ημέρα της ονομαστικής μου εορτής, μαζί με τα μέλη των θεραπευτικών κοινοτήτων του ΚΕΘΕΑ, "Εν δράση" στην Κυψέλη και "Παρέμβαση" στη Ραφήνα. Μαζί με τους συνανθρώπους μας που ο προσωπικός καθημερινός τους αγώνας ενάντια στις εξαρτήσεις γίνεται φωτεινό παράδειγμα ψυχικής δύναμης, εσωτερικής αυτόβελτιωσης και πραγματικής αλληλεγγύης, όπως θα έπρεπε να είναι, πραγματικά, το μήνυμα των Χριστουγέννων».

»Τις ευχές που έλαβα, από τους θεραπευόμενους των κοινοτήτων μας, θα τις κρατήσω σε ξεχωριστό κομμάτι τις καρδιάς μου, ως δέσμευση προσφοράς, εμπιστοσύνης και προσωπικού αγώνα, ώστε και τα επόμενα Χριστούγεννα να είναι «καθαρά» από κάθε είδους εξάρτηση για ακόμη περισσότερους συνανθρώπους μας και γεμάτα ελπίδα, ευτυχία και πολλές ατομικές και συνολικές νίκες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης