Επίσκεψη και ξενάγηση μαθητών στη Βρετανική πρεσβεία

Επίσκεψη και ξενάγηση μαθητών στη Βρετανική πρεσβεία

Η ίδια η πρέσβης ξενάγησε τους μαθητές και απάντησε και σε όλες τους τις ερωτήσεις 

1
Εκπαιδευτική επίσκεψη και ξενάγηση - από την ίδια την πρέσβη Kate Smith - στη βρετανική πρεσβευτική κατοικία στην Αθήνα, είχαν την τύχη να πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά μια ομάδα μαθητών από τη Λάρισα. Με αφορμή την πρωτιά μαθητή στην αγγλική γλώσσα από τα Εκπαιδευτήρια Μ.Ν. Ράπτου, η Βρετανίδα διπλωμάτης έκανε δεκτό το αίτημα των μικρών μαθητών και μάλιστα μετά το τέλος της ξενάγησης απάντησε σε αψογα ελληνικά σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες τους!

Τους καθηγητές αγγλικής γλώσσας Αναστασία Μπέλτσιου, Κατερίνα Στάχταρη, Θεανώ Ζιώγα, Φωτεινή Τοπαλίδου, Ματίνα Μαντά και τους μικρούς μαθητές υποδέχτηκε η πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας όπου με την καθοδήγηση της περιηγήθηκαν σε όλους τους χώρους της βρετανικής κατοικίας.
2

Κλείσιμο
Μια μοναδική εμπειρία για τους μικρούς μαθητές καθώς η βρετανική πρεσβευτική κατοικία αποτελεί την τελευταία κατοικία του Ελευθερίου Βενιζέλου. Μάλιστα στους χώρους της διατηρούνται και φυλάσσονται διάσημα ιστορικά έργα τέχνης, όπως επίσης και ο επιβλητικός χώρος της ιστορικής βιβλιοθήκης του Ελευθέριου Βενιζέλου. Η εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου,επισημαινεται ότι ήταν το μοναδικό σχολείο που οι μαθητές του είχαν την ευκαιρία να μπουν στην πρεσβευτική κατοικία ενώ όπως δήλωσαν οι καθηγητές ήταν πραγματικά μεγάλη τιμή, χαρά, αλλά και εμπειρία για τα παιδιά που είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο σημαντικό αυτό κτίριο και να γνωρίσουν από κοντά τη πρέσβη της Αγγλίας στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης