Τραγωδία στο Ηράκλειο: Μητέρα ενός 4χρονου παιδιού η 33χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Μητέρα ενός 4χρονου παιδιού η 33χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Το παιδί αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ήταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας - Ο 54χρονος την πυροβόλησε δύο φορές στην κοιλιά και στον θώρακα - Το ζευγάρι πριν την τραγωδία διασκέδαζε με φίλους - Συχνοί οι καβγάδες του ζευγαριού λόγω παθολογικής ζήλειας του 54χρονου - Πήγε στα μπουζούκια μετά το φονικό 

creta-arthro
Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε στη χθεσινή όμορφη βραδιά. Η άτυχη 33χρονη Α. Α. μητέρα ενός μικρού παιδιού έπεσε νεκρή, τα ξημερώματα από τα σκάγια της καραμπίνας, όταν την πυροβόλησε δύο φορές ο σύζυγός της, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Μάλιστα, την ώρα της δολοφονίας το 4χρονο παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ήταν στο σπίτι όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι μετά από διασκέδαση με φίλους άρχισε να καυγαδίζει έντονα. Τότε, ο 54χρονος σύζυγός της άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και την πυροβόλησε δύο φορές στην κοιλιά και στον θώρακα με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να βρει τραγικό θάνατο.

Οι γείτονες δεν άκουσαν τους πυροβολισμούς κι έτσι ο συζυγοκτόνος πήρε το 4χρονο παιδί τους και το πήγε στο σπίτι ενός ξαδέλφου του. Ο ίδιος έφυγε και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγε στα μπουζούκια!

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 54χρονος κάλεσε την αστυνομία, ενώ φέρεται να είπε στις αστυνομικές Αρχές: «Σκότωσα τη γυναίκα μου». 
irakleio1

Κλείσιμο
Ο δράστης και σύζυγος της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία και φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του στις ενώ κατασχέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία τη σκότωσε.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο 54χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε εναντίον του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
irakleio2
irakleio4

Συχνοί οι καβγάδες του ζευγαριού - Είχε φύγει από το σπίτι για ένα διάστημα η 33χρονη 

Οι καβγάδες του 54χρονου υδραυλικού και της κατά 21 χρόνια μικρότερης συζύγου του, την οποία ζήλευε παθολογικά, ήταν ομηρικοί.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι γείτονες του ζευγαριού στην οδό Ηροδότου, πολλές φορές είχαν αναγκαστεί να επέμβουν για να αποτρέψουν τα χειρότερα στους έντονους διαπληκτισμούς τους που έφταναν ως την κακοποίηση, ενώ η 33χρονη είχε ζητήσει και την βοήθεια της Αστυνομίας. Μάλιστα, πριν από δυο χρόνια είχε φύγει από το σπίτι και είχε πάει στο πατρικό της στην Πάτρα, όπου ο πατέρας της υπηρετεί ως αστυνομικός.

Ο 54χρονος αγαπούσε με πάθος την 33χρονη, όμως η ζήλια τον έκανε να ξεπερνά τα όρια.
irakleio5
irakleio6
irakleio7

Φωτογραφίες: www.cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης