Υπόθεση Novartis: Υπό άκρα μυστικότητα κατέθεσαν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου δύο προστατευόμενοι μάρτυρες

Υπόθεση Novartis: Υπό άκρα μυστικότητα κατέθεσαν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου δύο προστατευόμενοι μάρτυρες

Για σημαντικές καταθέσεις που συνέβαλαν σημαντικά στην έρευνα των δύο εισαγγελικών λειτουργών κάνουν λόγο δικαστικοί κύκλοι - Παραμένει άγνωστο αν μετέβησαν στο Δικαστικό Μέγαρο ή οι καταθέσεις τους έγιναν σε άλλο χώρο

4898961
Στους δύο αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου οι οποίοι διερευνούν τους δικονομικούς χειρισμούς των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς, στη σκευωρία της Novartis, κατέθεσαν κάτω από άκρα μυστικότητα δύο προστατευόμενοι μάρτυρες (μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος).

Όπως έγινε γνωστό, οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης έλαβαν τις καταθέσεις των δύο προστατευόμενων μαρτύρων, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό εάν κλήθηκαν στον Άρειο Πάγο ή οι καταθέσεις τους έγιναν εκτός του δικαστικού μεγάρου.

Εισαγγελικοί κύκλοι, πάντως, κάνουν λόγο για σημαντικές καταθέσεις που συνέβαλαν σημαντικά στην έρευνα των δύο εισαγγελικών λειτουργών.

Μετά τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, οι εν λόγω δύο εισαγγελικοί λειτουργοί θα συνεχίσουν την προκαταρκτική εξέταση και θα καλέσουν νέους μάρτυρες να καταθέσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης