Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο, πραγματοποίησε επίσκεψη στις νήσους Χίο (ΠΕ/96 ΑΔΤΕ) και Λέσβο (ΠΕ/98 ΑΔΤΕ).
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, μετέβη στα Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) «ΠΡΟΦΟΣΚΙΔΑΣ» και «ΚΟΥΤΣΟΥΚΙΔΗ» στη Λέσβο, ενώ κατέληξε στην έδρα του 221 ΤΕ. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Χίο όπου μετέβη στο στρατηγείο του Σχηματισμού και το εθνοφυλάκιο «ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ». Κατόπιν επισκέφθηκε το εθνοφυλάκιο «ΠΑΝΑΓΙΑ» στην Παναγιά και το εθνοφυλάκιο «ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ» στις Οινούσσες.
Ο Αρχηγός ΓΕΣ έλεγξε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των φυλακίων, διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο αντίδρασης, πραγματοποίησε ομιλίες δίνοντας οδηγίες και κατευθύνσεις προς το προσωπικό των Σχηματισμών που επισκέφτηκε, συνεχάρη τους άντρες και γυναίκες του Στρατού για το σημαντικό έργο που επιτελούν, ενώ τέλος αντάλλαξε ευχές, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.