Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας μετά από την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι δύο.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο των ερευνών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την υπόθεση ένοπλης συμπλοκής (7) ημεδαπών στις Θεσπιές Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκαν χθες (14-12-2019) το πρωί έρευνες σε οικίες, γραφεία ιδιωτικών επιχειρήσεων, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και αλσύλλιο, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας Βοιωτίας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- κυνηγετικό όπλο με δύο φυσίγγια,
- αυτοσχέδιο λειόκαννο όπλο χειρός με έξι (6) φυσίγγια,
- πιστόλι με δύο (2) γεμιστήρες,
- μία βολίδα,
- θήκη πυροβόλου όπλου,
- ένας ασύρματος,
- σπρέι πιπεριού,
- δύο μάσκες,
- (66) φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και (21) κάλυκες.
Τα ανωτέρω κατασχεθέντα θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους στην υπόθεση.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»