Κέρκυρα: Πυρκαγιά με τραυματίες σε μονοκατοικία - Έσωσαν άντρα που... κρεμόταν από την στέγη!

Κέρκυρα: Πυρκαγιά με τραυματίες σε μονοκατοικία - Έσωσαν άντρα που... κρεμόταν από την στέγη!

Στο σπίτι βρίσκονταν τα τρία μέλη οικογένειας - Περιπετειώδης απεγκλωβισμός του πατέρα, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Η μητέρα πήδηξε με το παιδί της από μπαλκόνι - Δείτε βίντεο

pirkagia_kerkitra
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε τριώροφη μονοκατοικία (ξεκίνησε από τον δεύτερο όροφο) σε πυκνοκατοικημένη περιοχή του Μαντουκίου της Κέρκυρας.

Αρχικά βγήκε από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου μία ηλικιωμένη κυρία. Μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχείρησαν στο οίκημα, στον δεύτερο και τρίτο όροφου του οποίου διέμενε οικογένεια, για να διασωθεί ο 50χρονος πατέρας, ο οποίος «κρεμόταν» στην κυριολεξία από τα κεραμίδια της μονοκατοικίας, ενώ η μητέρα και το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Κέρκυρας. 

Σύμφωνα με το corfutvnews, ο πατέρας σκαρφάλωσε στα παράθυρα και λίγη ώρα αργότερα, κατέβηκε με ανυψωτικό μηχάνημα της Πολιτικής Προστασίας. Παράλληλα, η μητέρα πήδηξε από το μπαλκόνι με το παιδί της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε, τραυματισμένη, στο νοσοκομείο. 


Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΖΕΤΑΙ ΑΝΤΡΑΣ

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, ο πατέρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς έχει υποστεί δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, η μητέρα είναι σε καλύτερη κατάσταση, χωρίς ωστόσο, να είναι ολοκληρωτικά εκτός κινδύνου, ενώ το παιδί δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.


Κλείσιμο
ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ


Με βάση τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά προήλθε από τους θερμοσυσσωρευτές.



Κέρκυρα: Πυρκαγιά με τραυματίες σε μονοκατοικία




Εγκλωβισμένα άτομα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης