Τιμητική βράβευση για την TRIMORE Sport Events στη «Γιορτή των Κορυφαίων» του ΠΣΑΤ

Στη λαμπερή αθλητική γιορτή παρέστησαν μεταξύ των άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ελευθέριος Αυγενάκης, o Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης

Με το ειδικό βραβείο Αθλητικού Τουρισμού τιμήθηκε η TRIMORE Sport Events στο πρόσωπο του επικεφαλής της κΚωνσταντίνου Μητρόπαπα, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, στην «Γιορτή των Κορυφαίων» που πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στην Γιορτή Βράβευσης των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού για το 2019, παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ βράβευσε τον Κωνσταντίνο Μητρόπαπα και την TRIMORE για τις επιτυχημένες διοργανώσεις πολυαθλητικών events σε επιλεγμένες-ξεχωριστές για την ομορφιά τους περιοχές της Ελλάδος, ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες και συνεισφέροντας στην Τουριστική ανάπτυξη της χώρας.

Στην λαμπερή αθλητική γιορτή παρέστησαν μεταξύ των άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ελευθέριος Αυγενάκης, o Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, η πρόεδρος του ΕΟΤ κα Αγγελική Γκερέκου, Υπουργοί, Βουλευτές, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων της Βουλής, πρόεδροι και μέλη των αθλητικών Ομοσπονδιών και προσωπικότητες του Αθλητισμού και της Κοινωνίας. Η εκδήλωση μεταδόθηκε απευθείας από την τηλεόραση της ΕΡΤ 2 .

Η TRIMORE έχει δημιουργήσει το TRIMORE Multisports TOUR, ένα μπουκέτο Premium Multisports Events συνεισφέροντας στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Ελλάδος και ταυτόχρονα αναδεικνύοντας τις αξίες του αθλητισμού κυρίως στη νέα γενιά αλλά και στους μεγαλύτερους αθλητές και αθλούμενους όλων των επιπέδων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr