Εκατοντάδες λεωφορεία και χιλιάδες επισκέπτες, ακόμα και από τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων βρέθηκαν το τριήμερο στα Τρίκαλαγια να περιηγηθούν στον Μύλο των Ξωτικών.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται από την Οργανωτική Επιτροπή του Μύλου, περισσότερα από 595 λεωφορεία και περίπου 85.000 επισκέπτες βρέθηκαν στα Τρίκαλα το τριήμερο που πέρασε, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο επισκεψιμότητας.
Σημαντική ήταν και η αύξηση των επισκεπτών από τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων, αναφέρουν τα ίδια στοιχεία, αφού τα λεωφορεία με οργανωμένες εκδρομές ξεπέρασαν τα 40. Όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπεύθυνος της e-Trikala Α.Ε., κ. Οδυσσέας Ράπτης, η επισκεψιμότητα θα αυξάνεται καθημερινά, και δεν αποκλείεται τη φετινή χρονιά να σπάσει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.