Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας: Καλύτερη η εικόνα στην Κηφισίας - Προβλήματα στην ΕΟ Αθηνών–Λαμίας
Δείτε την κίνηση τώρα μέσα από τον χάρτη της Google
Πρωί Δευτέρας και οι οδηγοί που κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας θα χρειαστεί να οπλιστούν με υπομονή καθώς συνεχίζεται το μποτιλιάρισμα, μέχρι και αυτή την ώρα, 10:45 στην περιοχή.
Συγκεκριμένα, σημαντικά προβλήματα θα συναντήσουν οι οδηγοί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα καθόδου, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, ενώ και στις τρεις Γέφυρες η κίνηση «χτυπά» κόκκινο, όπως καταγράφεται στον χάρτη της Google.
Μεγάλο μποτιλιάρισμα είχαμε από νωρίς το πρωί και στη λεωφόρο Κηφισίας, στην άνοδο, από το ύψος του Νέου Ψυχικού, μέχρι και το ύψος του νοσοκομείου Υγεία, ωστόσο η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί, με τα οχήματα να «κολλούν» σε συγκεκριμένα σημεία.
Στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας, τα εντονότερα προβλήματα καταγράφονται στο ύψος της Κατεχάκη.
Δείτε την κίνηση τώρα μέσα από τον χάρτη της Google
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.