Τα καταστήματα με ηλεκτρολογικά υλικά και εργαλεία φαίνεται ότι αποτελούν τον τελευταίο στόχο των διαρρηκτών που χρησιμοποιούν τη μέθοδο της εισβολής με αυτοκίνητο.
Τρεις ημέρες μετά από ένα τέτοιο χτύπημα στη Μεταμόρφωση, άγνωστοι διέρρηξαν με τον ίδιο τρόπο κατάστημα στο Μαρκόπουλοτα ξημερώματα της Δευτέρας.
Οι άγνωστοι διαρρήκτες έριξαν την τζαμαρία του καταστήματος αφού την χτύπησαν πολλές φορές με το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν.
Στη συνέχεια πήραν πολλά εργαλεία με ιδιαίτερη προτίμηση στις βαλίτσες με τρυπάνια τα οποία, όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ, αξίζουν περίπου 500 ευρώ το κάθενα.
Από τα γυναικεία sneakers με τις αναπάντεχες χρωματικές λεπτομέρειες μέχρι τα suede μποτάκια και τις γόβες, η νέα συλλογή FW26/27 της Parex προτείνει συνδυασμούς που ισορροπούν ανάμεσα στην άνεση και τη σύγχρονη αισθητική.