Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους - Ο γιος της άτυχης 77χρονης ξεσπά: Μη λέτε ότι η μάνα μου λιποθύμησε

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους - Ο γιος της άτυχης 77χρονης ξεσπά: Μη λέτε ότι η μάνα μου λιποθύμησε

Ένας από τους γιους της ηλικιωμένης λέει: «Ο δράστης την πέταξε τρία μέτρα και πέρασε από πάνω» - Ο μικρότερος γιος περιέγραψε τον έναν από τους δύο δράστες ως μελαμψό, γεροδεμένο με την ηλικία του να είναι από 35 έως 40 ετών - Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τους δύο Ρομά

police-car
Το μούδιασμα παραμένει, η θλίψη είναι ανείπωτη και η οργή δεν κρύβεται μετά τη δολοφονία της ηλικιωμένης στους Αγίους Θεοδώρους, που βγήκε έξω από το σπίτι της για να δει τι συμβαίνει και κακοποιοί της επιτέθηκαν επιχειρώντας να κλέψουν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της. Στη συνέχεια, την πάτησαν με το αυτοκίνητό τους.

Οι κάτοικοι της περιοχής έντρομοι και εξοργισμένοι παρακολουθούν τα γεγονότα, ενώ τονίζουν ότι η εγκληματικότητα στην περιοχή αποτελεί ανησυχητικά συχνό φαινόμενο. Την ίδια ώρα, ο γιος της άτυχης 77χρονης διαμηνύει ότι η μητέρα του δεν λιποθύμησε, αλλά ότι τη σκότωσαν. 

Στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της έχουν απομείνει δύο κεράκια για να θυμίζουν την πρωτοφανή αγριότητα με την οποία σκοτώθηκε. 

«Ο αδερφός μου ερχόταν κουτρουβάλα με τις πατερίτσες. Δεν περίμεναν να ακούσουν νέα αντρική φωνή. Μη λέτε ότι η μάνα μου λιποθύμησε. Δεν λιποθύμησε. Στάθηκε όρθια μπροστά τους και εκείνος την πήρε πίσω. Την πέταξε τρία μέτρα και πέρασε από πάνω. Και όλα αυτά για μια αλυσίδα. Γιατί η κυρα Ρήνη είχε ψυχή και δύναμη. Η μάνα μου δεν αστειευόταν, ήταν δυνατή» λέει στο Open TV ο Αργύρης Τζίβας, ένας από τους γιους της ηλικιωμένης.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τις στιγμές που ακολούθησαν μετά το συμβάν: «Οι άγνωστοι δράστες κινήθηκαν με το αυτοκίνητό τους προς Κινέττα και ενώ ο άνδρας της ηλικιωμένης φώναζε "πιάστε τους"».

Νέα στοιχεία για τους δράστες

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης οι δράστες πιθανότατα είναι δύο Ρομά. Ο μικρότερος γιος της ηλικιωμένης περιέγραψε τον έναν από τους δύο δράστες ως μελαμψό, γεροδεμένο με την ηλικία του να είναι από 35 έως 40.

Κλείσιμο
Οι δύο δράστες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν το ζευγάρι όταν λίγο νωρίτερα είχαν πάει σε ένα μίνι μάρκετ για τα ψώνια της ημέρας.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί αναζητούν σεσημασμένους κακοποιούς με ανάλογο τρόπο δράσης. Από το πρωί της Κυριακής πάνοπλοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες σε πέντε καταυλισμούς Ρομά (τέσσερις στην Κόρινθο και μία στα Μέγαρα), χωρίς όμως αποτέλεσμα.


Οργή για το στυγερό έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης