Υπόγειο στην Εύβοια έκρυβε εργαστήρι παραγωγής κάνναβης

Υπόγειο στην Εύβοια έκρυβε εργαστήρι παραγωγής κάνναβης

Στο συγκεκριμένο χώρο ο 39χρονος καλλιεργούσε 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 ως 1,80 μέτρου, ενώ βρέθηκαν άλλα τρία σε κατάσταση αποξήρανσης

kan
Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για την καλλιέργεια και παραγωγή υδροπονικής κάνναβης είχε στήσει στο υπόγειο της κατοικίας του σε περιοχή της Ιστιαίας στην Εύβοια ένας 39χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη όταν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και ανακάλυψαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Στο υπόγειο, ο δράστης είχε εγκαταστήσει μια κατασκευή για την καλλιέργεια κάνναβης εσωτερικού χώρου με λαμπτήρες θέρμανσης, σύστημα εξαερισμού και ποτίσματος, ανεμιστήρες, μετρητή υγρασίας και θερμοκρασίες και μετασχηματιστές. Εκεί καλλιεργούσε 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 ως 1,80 μέτρου, ενώ βρέθηκαν άλλα τρία σε κατάσταση αποξήρανσης.

Στο σπίτι του δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, κατασχέθηκαν 21 γυάλινα δοχεία που περιείχαν συνολικά 765 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης, ένα κομμάτι χαρτί εμποτισμένο με LCD, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser, ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και 50 ευρώ.

kan-2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης