Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (04-12-2019) έχει βυθίσει στο πένθος την Ξάνθη.
Σύμφωνα με το xanthinews.gr, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες βράδυ όταν φορτηγάκι με τρεις επιβαίνοντες, στον δρόμο μετά το Hotel Έλενα πηγαίνοντας προς Δροσερό, συγκρούστηκε με φορτηγό.
Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Στη συνέχεια συγκρούσθηκε με διερχόμενο φορτηγό με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ένας από τους τρεις επιβαίνοντες από το φορτηγάκι και οι δύο να τραυματιστούν σοβαρά.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας κατέληξε και ο άλλος νεαρός που επέβαινε στο ΙΧ. Οι δύο νεκροί είναι αδέλφια 25 και 29 ετών.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.