Ηράκλειο: Προθεσμία για να απολογηθεί για το φόνο της φίλης του πήρε ο 40χρονος

Ηράκλειο: Προθεσμία για να απολογηθεί για το φόνο της φίλης του πήρε ο 40χρονος

Η αναβολή ζητήθηκε προκειμένου να προστεθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική έκθεση

dikastirio-irakliou
Προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, έλαβε ο 40χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 31χρονης φίλης του την περασμένη Πέμπτη.

Ο συνήγορος του 40χρόνου Ευριπίδης Κουκιαδάκης σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι η υπόθεση έχει πολύ δρόμο ακόμη, καθώς πέρα από μια προφορική ιατροδικαστική προσέγγιση για την αιτία θανάτου, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να βεβαιώνει την αιτία θανάτου.

«Είναι πρόχειρο να πούμε οτιδήποτε, εφόσον δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων. Αυτό που βγαίνει τώρα ως συμπέρασμα μπορεί να ανατραπεί», δήλωσε ο κ. Κουκιαδάκης ο οποίος συμπλήρωσε ότι πρόκειται για μια λεπτή υπόθεση που τα πάντα εξαρτώνται από το συμπέρασμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, για το αν ο θάνατος προήλθε από ένα καυγά μεταξύ του 40χρονου και της 31χρονης ή οφειλόταν σε άλλη αιτία.

Η αναβολή, όπως εξήγησε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ζητήθηκε προκειμένου να υπάρχει η ιατροδικαστική έκθεση.

«Ζητήσαμε αναβολή μήπως ερχόταν η ιατροδικαστική έκθεση. Δυστυχώς την Πέμπτη θα απολογηθούμε με αυτή την εκκρεμότητα που είναι δυσχερές σημείο για εμάς», συμπλήρωσε ο συνήγορος.

Ο 40χρονος συνελήφθη την Παρασκευή και του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης