Άνοιξε η πρώτη μπουτίκ για μουσουλμάνες στην Θεσσαλονίκη

Άνοιξε η πρώτη μπουτίκ για μουσουλμάνες στην Θεσσαλονίκη

«Το λουλούδι της Δαμασκού» ξεκίνησε να λειτουργεί σε κεντρικό σημείο της πόλης, λανσάροντας... μόδα για γυναίκες που προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες

islammoda3
Στο πνεύμα τηςΠολυπολιτισμικότητας και της αθρόας έλευσης προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα, κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες … μπουτίκ ρούχων που συνάδουν με το μουσουλμανικό dress code.
Βέβαια θα πρέπει να αναφερθεί πως στην Θράκη, στις πόλεις Ξάνθη και Κομοτηνή, λειτουργούν καταστήματα ένδυσης που απευθύνονται αποκλειστικά στις γυναίκες της μειονότητας, με προϊόντα προερχόμενα κυρίως από την Τουρκία.

Στην προκειμένη περίπτωση, αφορά τη Θεσσαλονίκη με το κατάστημα : «Το λουλούδι της Δαμασκού», που ξεκίνησε να λειτουργεί σε κεντρικό σημείο της πόλης, λανσάροντας … μόδα για γυναίκες που προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες.

Όπως διαβάζουμε στο τοπικό parallaximag.gr, στη Θεσσαλονίκη «δεν υπάρχει άλλος χώρος που να συγκεντρώνει είδη ένδυσης που να εστιάζουν σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που επιβάλλει η θρησκεία, κάτι που έκανε δύσκολη και πολύωρη την ανεύρεση των κατάλληλων ρούχων στην ευρύτερη αγορά.

Στο ισόγειο και το υπόγειο του καταστήματος μπορεί κανείς να βρει μαντίλες, μπλούζες, μακριά φορέματα αλλά και ενδυμασίες για πιο επίσημες περιστάσεις»
mous1
mous2
mous4
Κλείσιμο


Φωτογραφίες : https://parallaximag.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης