Σεισμός στην Αλβανία: Χειρουργοί από την Αθήνα μεταβαίνουν στο νοσοκομείο Τιράνων

Σεισμός στην Αλβανία: Χειρουργοί από την Αθήνα μεταβαίνουν στο νοσοκομείο Τιράνων

Το κλιμάκιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας θα μεταβεί στα Τίρανα, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, για να συνδράμει στη χειρουργική αποκατάσταση των τραυματιών

000_1MN599
Κλιμάκιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ) αναχώρησε για την Αλβανία που επλήγη από τον φονικό σεισμό την περασμένη Τρίτη, προκειμένου να προσφέρουν υγειονομική υποστήριξη στους κατοίκους.

Όπως ανακοίνωσε ο ΙΣΑ, το κλιμάκιο αποτελούν τέσσερις γιατροί -τρεις εκ των οποίων είναι χειρουργικών ειδικοτήτων- και μεταφέρουν υγειονομικό υλικό και φάρμακα που συγκεντρώθηκαν από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΪ.

Το κλιμάκιο θα μεταβεί στα Τίρανα, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, για να συνδράμει στη χειρουργική αποκατάσταση των τραυματιών.

«Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας και ευχόμαστε καλή δύναμη στους πολίτες της Αλβανίας .Ο ΙΣΑ ενώνει τις δυνάμεις του, με τις υγειονομικές αρχές της περιοχής για την περίθαλψη των τραυματιών και τη στήριξη των υγειονομικών δομών της γείτονος χώρας. Η Ομάδα Άμεσης Δράσης του ΙΣΑ είναι πρόθυμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της για να στηρίξει τους συνανθρώπους μας σε όποιο μέρος του κόσμου έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας» ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Γιώργος Πατούλης, με αφορμή την μετάβαση των Ελλήνων γιατρών στην Αλβανία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης